×

Coffee Tales with Lavazza

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω παραμύθι με καφέ, το event της Ιταλικής εταιρείας καφέ Lavazza που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο Private House Island Athens Riviera. 

Δεν ήταν απλά ένα event για να μάθουμε την ιστορία της μάρκας, αλλά για ανακαλύψουμε τον κόσμο της μέσα από την απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ και πιστέψτε με, απολαύσαμε στο έπακρο τον καφέ Lavazza και τα coffeetails κατά τη διάρκεια ενός υπέροχου απογεύματος στην αθηναϊκή ριβιέρα!

Από τη δημιουργία της πριν από περισσότερα από 120 χρόνια από τον Luigi Lavazza, τέσσερις γενιές της οικογένειας βρίσκονται στο τιμόνι της εταιρείας. Η Lavazza έχει καθιερωθεί ως αναγνωρισμένη διεθνής επωνυμία και τα προϊόντα της διατίθενται προς πώληση σε περισσότερες από 90 χώρες. Η Lavazza είναι παρούσα στην Ελλάδα για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στη χώρα.

Η Paola Autiero, Διευθύντρια Marketing της Lavazza για την Ελλάδα, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την ιστορία της μάρκας και τη σημασία της ελληνικής αγορά, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για τη Lavazza.

Τη σκυτάλη πήρε ο Mirko Giordano, εκπαιδευτή της Lavazza, ο οποίος ήρθε από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Lavazza στο Τορίνο ειδικά για την περίσταση και μας ενθουσίασε τόσο με την προετοιμασία του χαβιαριού με καφέ, όσο και του pop-corn με καφέ.

Τέλος, ο mixologist Θέμος Κοντοδήμας, νικητή του διαγωνισμού #ftiaxeCutty 2018, ετοίμασε τρία special “coffeetails”, ειδικά για την περίσταση. Το δικό μου αγαπημένο ήταν το “Alcoholic Passion Me”, ένα φρουτώδες, πλούσιο σε γεύση κοκτέιλ με κρύο καφέ.

Και επειδή η γεύση είναι πάνω από τα λόγια και τις εικόνες, την ποικιλία των προϊόντων Lavazza μπορείς να την ανακαλύψεις σε κάθε μεγάλο super market και στα καφέ με το σήμα της


Καλή απόλαυση!