×

Ένα απόγευμα με τη Le Petit Marseillais

Πριν λίγες ημέρες είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε ένα από τα πιο ωραία event του φετινού καλοκαιριού... για πικ νικ με οικοδέσποινα τη Le Petit Marseillais στο υπέροχο κτήμα The Residence στη Βαρυμπόπη, το οποίο θύμιζε εξοχή του γαλλικού νότου... λουλούδια, αγνά υλικά και τα μοναδικά αρώματα Le Petit Marseillais ολοκλήρωσαν το πιο μυρωδάτο σκηνικό! 


H ιστορία ξεκινά με ένα φυσικό αρωματισμένο σαπούνι με το όνομα Le Petit Marseillais… Η ιστορική γαλλική μάρκα με ιστορία και παράδοση πάνω από έναν αιώνα στην τέχνη της σαπωνοποιίας επαναλανσαρίστηκε το 1986 από τα Laboratoires Vendome, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση.


Γρήγορα επεκτάθηκε σε όλες τις κατηγορίες καθαρισμού και περιποίησης μαλλιών και σώματος. To Le Petit Marseillais, μια μάρκα με «μοναδική προσωπικότητα», χαρακτηρίζεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά που αντανακλούν αυτό που είναι: το αυθεντικό, αγνό και αποτελεσματικό σαπούνι Μασσαλίας, τον μικρό ναύτη που αγναντεύει τη θάλασσα ως λογότυπο και τη φρεσκάδα και τα αρώματα του Γαλλικού Νότου!


Κλείνοντας, δείτε παρακάτω μερικά από τα νέα που μας φέρνει το Les Petit Marseillais
  • vapor, body milk & shower cream (πορτοκαλί σειρά)
  • ένα ενυδατικό κρεμοντούς με Βατόμουρο & Παιώνια (ροζ)
  • ένα ενυδατικό γαλάκτωμα Βαθιάς θρέψης με Εκχύλισμα Αλόε Βέρα & Καλέντουλας (λευκό με πράσινο με αντλία)
  • το αφρόλουτρο φροντίδας εντατική ενυδάτωση με Βούτυρο Καριτέ & γλυκό Αμύγδαλο (λευκό με καφέ)
  • μια ενυδατική κρέμα σε βάζο με Άνθη Πορτοκαλιάς (λευκό)
  • μια ενυδατική κρέμα σε βάζο με γλυκό Αμύγδαλο (πράσινο)


Όλα τα προϊόντα Le Petit Marseillais
επωφελούνται από το κλίμα που επικρατεί στη Νότια Γαλλία.