×

Apivita Rescue Hair Oil Argan & Olive

Καλοκαίρι και το χαλαρό hairstyling επιβάλλεται. Το beach hair look εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα πιο hot trend κάθε καλοκαίρι, θα επιτρέψει για λίγο στα μαλλιά μας να "ξεκουραστούν" από την συνεχόμενη χρήση θερμικών εργαλείων που κάνουμε το χειμώνα. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένουμε μέχρι τις διακοπές (ή τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου) για να ζήσουμε τη μαγεία των beachy waves... Με το Λάδι Θρέψης και Επανόρθωσης για τα Μαλλιά με Αργκάν & Ελιά της Apivita το beach look γίνεται εύκολη υπόθεση.


Το Apivita Rescue Hair Oil Argan & Olive χάρη στη δραστική φυσική φόρμουλα από εκλεκτά έλαια που περιέχει θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές, χαρίζει λάμψη και επαναφέρει τη ζωντάνια, ενώ παράλληλα προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι κτλ) αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά, με ευχάριστο άρωμα.

Πως το χρησιμοποιείς: Ψέκασε σε στεγνά ή ελαφρώς νωπά μαλλιά και μετά ανακάτεψε τα μαλλιά σου με την βοήθεια των δακτύλων σου για να δημιουργήσεις το απόλυτο beach hair look!


Έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 99% φυσικά συστατικά: Έλαιο αργκάν, ελαιόλαδο*, αμυγδαλέλαιο*, έλαιο ηλίανθου*, έλαιο βρώμης, έλαιο από σπόρο Plukenetia Volubilis, αιθέρια έλαια γεράνι*, περγαμόντο*, λεβάντα* και σανταλόξυλο*, Αbsolute από κερί μελισσών*. 

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Δεν περιέχει: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, Butylene glycol, Ethanolamines, Phenoxyethanol, Phthalates, Alcohol, Polycyclic musks, Nitromusks.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και δερματολογικά ελεγμένο.