×

JOHNSON’S® Baby Oil Aloe Vera για super ενυδάτωση στην επιδερμίδα

Για τους περισσότερους από εμάς το Baby Oil είναι συνώνυμο με τη βρεφική περιποίηση. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι ότι το Baby Oil είναι το πιο πολυχρηστικό προϊόν περιποίησης σώματος! Κι αυτό γιατί προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη στην επιδερμίδα, συνδυάζοντας την ασφάλεια για κάθε τύπο επιδερμίδας. έως και 10 φορές περισσότερο! 

Το Baby Oil είναι ένα αγνό, ήπιο και κλινικά ελεγμένο και το αποτέλεσμα από την καθημερινή χρήση του δεν είναι άλλο από μία άκρως μεταξένια και απαλή επιδερμίδα σε βαθμό που δεν θα πιστεύετε. 



Στο γνωστό μπουκαλάκι με το πράσινο καπάκι, η γνώριμη μυρωδιά JOHNSON’S® Baby Oil Aloe Vera γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα, βοηθάει στην ενυδάτωση ακόμα και της ξηρής επιδερμίδας.

Χρησιμοποιώντας το καθημερινά σε ελαφρώς βρεγμένη επιδερμίδα μπορούμε να ενυδατώσουμε το σώμα μας έως και 10 φορές περισσότερο από ότι με άλλες ενυδατικές λοσιόν. 

Απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και μετά σκουπίσου απαλά και νιώσε την επιδερμίδα σου τέλεια ενυδατωμένη και μοναδικά απαλή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Επιπλέον χρήσεις: 

Για μασάζ: Αν θέλεις να κάνεις μασάζ στον καλό σου, σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις λάδι για μασάζ. Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις απλώς  baby oil; Μυρίζει τέλεια και γλιστράει όσο χρειάζεται.

Ντεμακιγιάζ ματιών: Βάλε μερικές σταγόνες baby oil σε ένα βαμβάκι και τρίψε απαλά την επιφάνεια των ματιών σου για να απομακρύνεις το μακιγιάζ. Όχι μόνο θα ξεβαφτείς, αλλά θα έχει και απίστευτα ενυδατωμένα και βλέφαρα.


Για ένα χαλαρωτικό μπάνιο: Γέμισε την μπανιέρα με μπόλικο ζεστό νερό και ρίξε μερικές σταγόνες baby oil. Θα σε χαλαρώσει  απίστευτα και παράλληλα θα ενυδατώσει πάρα πολύ την επιδερμίδα σου. 


Μετά την αποτρίχωση: Είτε χρησιμοποιείς ξυραφάκι είτε κερί είτε κρέμα για την αποτρίχωση, το σίγουρο και το αναπόφευκτο είναι η αποτριχωμένη κάθε φορά περιοχή να κοκκινίζει. Μόλις ολοκληρώσεις την αποτρίχωση, άπλωσε λίγο baby oil σε όλη την έκταση της αποτριχωμένης περιοχής προκειμένου να ενυδατωθεί και να μαλακώσει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Έτσι θα παραμείνει λεία απαλή και θα προστατευτούν οι ανοιχτοί πόροι.


* Αυτό το μυστικό είναι για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες.


Για τις σκληρές/σκασμένες φτέρνες: Αν θέλεις να μαλακώσεις τα ταλαιπωρημένα πόδια σου, πριν κοιμηθείς άπλωσε λίγο baby oil και φόρεσε βαμβακερές ζεστές κάλτσες. Το πρωί που θα ξυπνήσεις απλώς βγάζετε τις κάλτσες σου και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!


Για τα πετσάκια στα νύχια: Βάλε μία σταγόνα από το baby oil στα πετσάκια των νυχιών σου, κάνε ένα ελαφρύ μασάζ και άφησε το για μερικά λεπτά. Έπειτα με το ειδικό εργαλείο σπρώξε προς τα πίσω τα πετσάκια και ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου.

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σειρά JOHNSON’S® Baby Oil

- JOHNSON’S® Baby Oil κλασικό 
- JOHNSON’S® Baby light Oil spray (έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα και να χαρίζει το ίδιο απαλό αποτέλεσμα με τη κλασική σειρά)
- JOHNSON’S® Baby Bedtime Oil με άρωμα Natural Calm 
- JOHNSON’S® Baby Oil  με aloe vera 
- JOHNSON’S® Baby Oil με χαμομήλι 

Όπου και αν βρίσκεσαι ό,τι και αν κάνεις, βρες το δικό σου JOHNSON’S® Baby Oil για μοναδική απαλότητα και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα!