×

Piz Buin® για εξωτικό μαύρισμα και προστασία από ήλιο

Εδώ και 70 χρόνια, το  PIZ BUIN® προσφέρει σε όλους τους λάτρεις του ήλιου λύσεις αντηλιακής περιποίησης που τους βοηθούν να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός υπέροχου μαυρίσματος και της προστασίας που χρειάζονται. Αυτό όμως που τα κάνει ξεχωριστά είναι ότι διαρκώς εξελίσσονται και καινοτομούν. Φέτος, σε ένα δροσερό event στην πισίνα του κτήματος The Residence στη Βαρυμπόπη, μας παρουσίασαν το νέο PIZ BUIN® Tan & Protect® Tan Intensifying Sun Spray και το νέο PIZ BUIN®After Sun Moisturisation Spray εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη.


Το νέο Tan & Protect® Tan Intensifying Sun Spray χαρίζει την τέλεια εμπειρία κάτω από τον ήλιο, παρέχοντας προστασία και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Η άμεσα απορροφητική σύνθεση ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην αποφυγή ξεφλουδίσματος, χαρίζοντάς σας μαύρισμα διαρκείας. Απλώνεται πολύ εύκολα, απευθείας σε υγρή επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να στεγνώσετε, είναι διαφανές και απορροφάται αμέσως.

Το νέο After Sun Moisturisation Spray εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και προλαμβάνει το ξεφλούδισμα για μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. Διαθέτει εξαιρετικά ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως και μη λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει. Προσφέρει εύκολη εφαρμογή χάρη στην ειδική συσκευασία που δεν απαιτεί να την κρατάτε σε ευθεία θέση. Εφαρμόζετε μετά το ντους σε στεγνό δέρμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.