×

Αόρατη προστασία από τον ήλιο made in Greece

Αυτά τα αντιηλιακά, τα οποία είναι made in Greece παρακαλώ, αν δεν τα λατρεύεις ήδη θα τα λατρέψεις στην πορεία. Πρόκειται για δύο "αόρατα" αντιηλικά Ελληνικών εταιρειών Frezyderm & Panthenol Extra που παρέχουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ηλίου και είναι η τέλεια βάση για makeup. 
Το Frezyderm Velvet Technology Sun Screen SPF50 (50ml/τιμή) είναι ένα αντηλιακό με υφή σιλικόνης, που δεν βαραίνει καθόλου το πρόσωπο, και το αφήνει πάρα πολύ απαλό αλλά και προστατευμένο! Έχει πραγματικά την όψη και την αίσθηση της σιλικόνης αλλά δεν είναι καθόλου βαρύ και προστατεύει απόλυτα από τις UVA και UVB βλαβερές ακτίνες του ήλιου! (η καλύτερη βάση makeup με προστασία για όλο το χρόνο!) 


Tο Panthenol Extra Sun Care Diaphanous Face Gel SPF50 (50ml/τιμή) είναι ένα διάφανο αντιηλιακό τζελ προσώπου με βελούδινη σύνθεση, μεταξένια υφή που δεν βαραίνει την επιδερμίδα και φροντίζει -προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου UVA & UVB. (επειδή είναι μικρό, μπορείτε να το έχετε μέσα στην τσάντα σας για αόρατη προστασία στην πόλη!) 
Στη δική μου επιδερμίδα και τα δύο αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Είναι ματ, έχουν βελούδινο τελείωμα και είναι αδιάβροχα -ανθεκτικά στον νερό και τον ιδρώτα. Δεν περιέχουν parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Αν έχετε μικτή επιδερμίδα που το καλοκαίρι γίνεται λιπαρή θα τα λατρέψετε!