×

My NUXE top3 summer product's

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, αλλά οι διακοπές αργούν. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την καθημερινότητα μας να μοιάζει με διακοπές. Η NUXE με τo χαρακτηριστίκο της άρωμα μας ταξιδεύει σε παραλίες με γαλανά νερά, δροσερά κοκτέιλ και αμμουδιές... γι' αυτό και τα προϊόντα που επέλεξα να σας δείξω, έχουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά της nuxe και είναι αγαπημένα και δοκιμασμένα.

Απαλά και μαλακά χείλη χειμώνα καλοκαίρι με το Nuxe Rêve de Miel® Baume Lѐvres, με το πιο γνωστό προϊόν της nuxe. Πρόκειται για ένα θρεπτικό βάλσαμο θρέψης χειλιών που περιέχει μεταξύ άλλων: μέλι, φυτικά έλαια, shea butter, γκρέιπφρουτ. Θα το λατρέψεις για την απαλή και δροσερή υφή του και το απαλό άρωμα από γκρέιπφρουτ. Δεν περιέχει paraben, είναι μη φαγεσωρογόνο και κατάλληλο και για όσους κάνουν αγωγή με φάρμακα.

Αν το καλοκαίρι είχε άρωμα θα ήταν σίγουρα το Nuxe Sun Eau Delicieuse Fragrant Water, ένα φρουτένιο λουλουδένιο άρωμα εμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της nuxe. Οι νότες κορυφής είναι πετιγκρείν & γλυκό πορτοκάλι, οι μεσαίες νότες είναι άνθη tiare & τροπική καρύδα, και οι νότες της βάσης είναι μόσχος & βανίλια. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. 

Αν είσαι μια ξανθιά -φυσική ή μη- που θέλει τα μαλλιά της υγιή και ενυδατωμένα, το Nuxe Sun Huile Lactee Capillaire Protectrice Hydratante με υάκινθο και ηλίανθο είναι ένα προστατευτικό αντηλιακό γαλάκτωμα μαλλιών σε μορφή spray. Προσφέρει προστασία από την ακτινοβολία UV, το αλάτι και το χλώριο, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους και ενισχύει τη φυσική τους λάμψη. Δεν περιέχει paraben και οινόπνευμα, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό.


Extra: Κλικ εδώ και δες ένα ακόμα αγαπημένο nuxe προϊόν για να ολοκληρώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Τα προϊόντα της NUXE θα τα βρεις στα φαρμακεία, στα Hondos Center, στο Carelab by attica, στο Attica Golden Hall και στο atticabeauty.gr