×

Είμαστε και εμείς υπέροχα πλάσματα

Μπορεί το Sex and the City να ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ και χρόνια, να είδαμε και να ξανά είδαμε τις ταινίες... αλλά η μόδα του καλά κρατά. Δεν είναι λίγοι οι εκείνοι που συνεχίζουν να αντιγράφουν τον τρόπο ζωής των ηρωίδων του Sex and the City και να ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους! Από την άλλη πλευρά τα Υπέροχα Πλάσματα μας δείχνουν ότι οι αληθινές σχέσεις και η καθημερινότητα (όπως το να φας ένα καλαμπόκι περπατώντας στο Μοναστηράκι) δεν έχουν καμία σχέση με το σύγχρονο lifestyle.


Όταν βγήκαν στην τηλεόραση του Alpha τα Υπέροχα Πλάσματα το 2007, ψάχναμε το σπίτι που είναι οι κρυφές κάμερες... γιατί πιο υπέροχα πλάσματα από εμένα και την παρέα μου δεν υπάρχουν! Αυτός είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη σειρά αγαπήθηκε πολύ, γιατί είναι πιο κοντά στα ελληνικά δεδομένα και μυρίζει Αθήνα!

Μπορείς να δεις τα Υπέροχα Πλάσματα στο κανάλι του Alpha στο youtube (εδώ).

Τι θα δείτε: τις καθημερινές αγωνίες και τα ερωτικά μπερδέματα που δεν έχουν τέλος για τους νεαρούς ήρωες, οι οποίοι καλούνται να μας αποδείξουν ότι όντως είναι "υπέροχοι". Τα Υπέροχα Πλάσματα... τρεις φίλοι -οικογένεια: Ο Μπίλι που είναι δημοσιογράφος, το Μητσάκι είναι ραδιοφωνική παραγωγός και η Έλη δουλεύει σε δισκογραφική εταιρεία, αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους: η θεία Καραμέλα (λατρεμένη Ελένη Ανουσάκη), η Σκύλα Στεφανία, ο Ηλίας Χ. (μεγάλη καψούρα της Έλης) και ο Άρης Φ. και πολλοί άλλοι που έρχονται για να φύγουν ή για να μείνουν..



Τα Υπέροχα Πλάσματα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας γύρω στα 35, δουλεύουν πολύ και αντιμετωπίζουν καθημερινές αγωνίες και ερωτικά μπερδέματα με χιούμορ και ατέλειωτη συζήτηση. Ότι κάνουμε και 'μεις δηλαδή... Κυκλοφορούν στο Γκάζι, στην Αιόλου, στο Κολωνάκι, στο Σύνταγμα, στο Παγκράτι, στα Πετράλωνα, στην Ακαδημίας και στο Μοναστηράκι. Όταν είναι σπίτι φοράνε πιτζάμες, διαφορετικές κάλτσες, τους παίρνει ο ύπνος στον καναπέ όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, και μιλάνε συνέχεια στο τηλέφωνο.

Και μπορεί το Μανχάταν να είναι εντυπωσιακό, αλλά μεταξύ μας δεν υπάρχει καλύτερο από ένα σουβλάκι στο χέρι, λουκουμάδες στην Αιόλου, ή μια βόλτα στην Αθήνα τη νύχτα... Γιατί πως να το κάνουμε, είμαστε ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.