×

Χαρτάκια κατά της λιπαρότητας #BlottingPapers

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή με τάση λιπαρότητας δεν πρέπει να λείπει ποτέ την τσάντα σας αυτό το προϊόν. Ποιο είναι αυτό; Δεν είναι άλλο από τα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας (Blotting Papers).



Πόσες φορές δεν έχετε κάνει ένα τέλειο μακιγιάζ (είτε πρωινό είτε βραδινό) και σε κάποια σημεία μετά από κάποια ώρα βλέπετε μια αντιαισθητική γυαλάδα; Εγώ πολλές φορές. Στην αρχή -όπως όλες μας- έβαζα πούδρα. Μου έδινε το ματ αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά το δέρμα μου δεν ανέπνεε σωστά και το οπτικό αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο... 

Τα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας "αιχμαλωτίζουν" τη γυαλάδα και την εξουδετερώνουν άμεσα. Δεν ξηραίνουν το πρόσωπο και δεν αλλοιώνουν το μακιγιάζ. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω, είναι πάρα πολύ λεπτά και μόλις "πιάσουν" τη λιπαρότητα γίνονται διάφανα.
Έχω όμως να σας προτείνω κάτι πάρα μα πάρα πολύ οικονομικό αλλά εξίσου αποτελεσματικό. Στην πλειοψηφία τους τα χαρτάκια για τη λιπαρότητα είναι από ρυζόχαρτο... όπως και τα περισσότερα χαρτάκια που στρίβουν τσιγάρα (τσιγαρόχαρτο). Οπότε γιατί να μην κάνουν την ίδια δουλειά; Το κάθε πακετάκι έχει 50 χαρτάκια και κοστίζει μόνο 0,50 ευρώ. Αφήστε που η συσκευασία είναι πολύ μικρή και χωράει ακόμα και στο πιο μικρό βραδινό τσαντάκι!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το σημερινό ποστ...