×

#NIOXIN hair system kit κατά της τριχόπτωσης

Όλες θέλουμε πλούσια και γεμάτα μαλλιά. Τι γίνεται, όμως, όταν παύουν να είναι τόσο πλούσια και όταν η τριχόπτωση έχει γίνει ο μόνιμος εφιάλτης; Όχι, δεν τα βάφουμε μαύρα... ξεκινάμε την αγωγή NIOXIN κατά της τριχόπτωσης.


Η αγωγή NIOXIN βοηθά στον καθαρισμό, τη βελτίωση και την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, δημιουργώντας το βέλτιστο περιβάλλον για μαλλιά που δείχνουν πιο γεμάτα και πιο πυκνά. Ενισχύει την υφή των μαλλιών, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα της κεφαλής και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας των βαμμένων μαλλιών.

Οι πέντε δράσεις της αγωγής είναι:

* Μείωση της τριχόπτωσης που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας.
* Δημιουργία πιο πυκνής όψης μαλλιών.
* Ενίσχυση της υφής της τρίχας.
* Ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών ενάντια στη φθορά.
* Απομάκρυνση του περιττού σμήγματος από το δέρμα της κεφαλής.

Αξίζει να κάνω τη θεραπεία; Πέρα από το γεγονός ότι βλέπεις άμεσα πιο πλούσια και πιο πυκνά στην όψη μαλλιά, παύουν να είναι τόσο λιπαρά. Επίσης, βοηθάει στην εποχιακή τριχόπτωση που προκαλείται σε εμάς τις γυναίκες λόγω της άνοιξης, η όταν το άγχος και το stress χτυπάνε κόκκινο.

Τέλος, το σύστημα τριών σταδίων αποτελείται από καθαριστικό σαμπουάν που χαρίζει όγκο 150ml, ελαφριά μαλακτική κρέμα 150ml & θεραπεία δέρματος κεφαλής και μαλλιών (scalp treatment) χωρίς ξέβγαλμα 50ml που μπαίνει τοπικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Η μόνη beauty συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι η εξής: κλείσε το δικό σου ραντεβού στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο της Wella Professionnals με προϊόντα Nioxin ή πάρε για το σπίτι την αντίστοιχη θεραπεία που καλύπτει τις ανάγκες των μαλλιών σου.