×

Προσιτή πολυτέλεια: Caudalie Divine Oil



Αν έπρεπε να αγοράσεις ένα και μόνο προϊόν αυτή την εποχή αυτό που θα σου πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν ένα πολυχρηστικό λάδι! Γιατί αφενός τα λάδια "κλειδώνουν" την φυσική υγρασία που έχει η επιδερμίδα και δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ από τις εξωτερικές επιθέσεις, και αφετέρου ένα πολυχρηστικό λάδι μπορείς ακόμη να το φορέσεις και ψηλά στα ζυγωματικά σαν highlighter για να δώσεις λάμψη.

Το Caudalie Divine Oil (€24.00) είναι ένα ξηρό πολυχρηστικό έλαιο το οποίο χάρη στην μοναδική του σύνθεση 4 φυτικών εκλεκτών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν), ενυδατώνει, θρέφει και ομορφαίνει την επιδερμίδα. Το έλαιο σταφυλιού που περιέχει, που μας προσφέρει το κλήμα, αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό, καθώς είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε και διαθέτει μοναδικές θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Έχει φίνο floral άρωμα, με ξυλώδεις νότες.

Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις στις άκρες των μαλλιών σου και στο πρόσωπο με απαλές, μικρές κινήσεις. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρω ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ parabens, phenoxyethanol, philates, huiles minerales, sodium laureth sulfate, indredients d’origine animale.

Συστατικά: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Isoamyl Cocoate*, Coco-Caprylate*, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Palmitate*, Butyrospermum Parkii Butter Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hibiscus Sabdariffa Seed oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Butyl Methoxydibenzoylmethane Tocopherol*, Ethyl Hexyl Salicylate, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem Extract*, Citric Acid*, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.

Θυμήσου ότι: το λάδι είναι μια σούπερ βάση για το άρωμα... διότι το παγιδεύει μέσα στα κύτταρά του και το αφήνει να βγει σιγά σιγά όταν το δέρμα ζεσταθεί, όταν τα μαλλιά τιναχθούν ή όταν σε πλησιάσει ο καλός σου! Μερικά φσιτ φσιτ από το Parfum Divin de Caudalie και θα με θυμηθείς...

Tip: Μετά το μπάνιο όσο οι πόροι της επιδερμίδας σου είναι ακόμα ανοιχτοί, άπλωσε στο σώμα σου λάδι έτσι ώστε να περάσουν πιο εύκολα τα ευεργετικά συστατικά που περιέχει και να απλωθεί πιο εύκολα. Γιατί Όμως αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα, πριν μπεις στο μπάνιο άπλωσε στο σώμα σου λάδι. Μμπες, κάνε το ντους σου και σκούπισε την επιδερμίδα σου με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Μετά άπλωσε ξανά λάδι. Θα δεις μεγάλη διαφορά και θα διαπιστώσεις ότι το δέρμα σου είναι πολύ απαλό και πιο ενυδατωμένο από ποτέ.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό, μια με δύο φορές την εβδομάδα πριν απλώσεις το λάδι στο σώμα σου να κάνεις απολέπιση. Έτσι, θα φύγουν τα νεκρά κύτταρα, οι πόροι θα ανοίξουν και αφού απλώσεις και το λάδι σου θα διαπιστώσεις ότι η επιδερμίδα σου δεν είναι απλώς πιο ενυδατωμένη αλλά και πολύ λαμπερή!

Extra tip: Aν έχεις ξηρές φτέρνες και αγκώνες, πριν τον ύπνο εφάρμοσε λάδι με κυκλικές κινήσεις και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες.