×

Greek Natural Products #MessinianSpa

Στο νοτειοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου βρίσκεται η Μεσσηνία· γη με απίστευτα εύφορο κλίμα που εδώ και χρόνια έχει διακριθεί για το ελαιόλαδο. Σήμερα θα σας παρουσιάσω τη Messinian Spa, μία ελληνική μάρκα με προϊόντα για την φροντίδα του σώματος, των μαλλιών και του προσώπου, εμπλουτισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα. 


Τα Messinian Spa δημιουργήθηκαν το 2014 από την Open Cosmetics. Είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο. Το ελαιόλαδο αγοράζεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ένα συνεταιρισμό αγροτών του Μεσσηνιακού νομού, που ιδρύθηκε το 1987. 

Ψάξτε στο www.messinianspa.gr και διαλέξτε και ανάμεσα σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, body milk, body butter, κρέμες προσώπου και ματιών, καθαριστικό προσώπου, conditioner, μάσκα μαλλιών, scrub προσώπου και σώματος, ενυδατικό έλαιο 3 σε 1 για μαλλιά, σώμα και πρόσωπο αλλά και κρέμα χεριών και ποδιών. Μπόνους η χαρούμενη και μοντέρνα συσκευασία τους. 

* στη λίστα μου μπήκαν όλα τα προϊόντα με ρόδι και μέλι, τα οποία είναι γνωστά για τις θρεπτικές, ενυδατικές, αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Επίσης, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Beauty Oil 3in1.