×

Packing tips για ΣK με τον καλό σου

Μπορεί οι φετινές διακοπές να είναι ήδη μια όμορφη ανάμνηση και φωτογραφίες, αλλά ο καιρός ενδείκνυται για κοντινές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις μαζί όλη τη ντουλάπα σου. Παρακάτω συγκέντρωσα μερικά tips για την ετοιμασία της βαλίτσας που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις stylish χωρίς να σου πέσει η μέση... άσε που οι άντρες εκπλήσσονται όταν δεν κουβαλάμε την Άρτα και τα Γιάννινα. 


1. Η oversized vacation bag Πρώτα από όλα, χρειάζεται να επενδύσεις σε μία καλή, ευρύχωρη τσάντα διακοπών για τις πετσέτες, τα αντηλιακά, τις κρέμες και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για την παραλία και την περιποίηση του προσώπου σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο χώρο θα εξοικονομήσεις για τη βαλίτσα. Θα τη βρεις εδώ 
2. Η βολική cross-body bag Σιγουρέψου πως έχει πάρει μαζί την αγαπημένη σου τσάντα χιαστί που θα ταιριάζει με όλα τα look, για να έχεις μέσα τα καθημερινά σου απαραίτητα. 
3. Το κλασσικό ζευγάρι γυαλιών Δεν νοείται τριήμερη απόδραση χωρίς τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου – ένα είναι αρκετό για αυτό προτίμησε το πιο κλασσικό ζευγάρι που φοριέται από το πρωί στην παραλία, μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες στο beach bar 
4. Τα σανδάλια που πηγαίνουν με όλα Tα φλατ σανδάλια είναι πιο βολικά από κάθε ψηλοτάκουνο – φοριούνται από το πρωί με ένα αέρινο κιμονό, μέχρι το βράδυ με το αγαπημένο σου denim και ένα crop-top. Τα σανδάλια θα τα βρεις εδώ
5. Το πολύχρωμο κιμονό Ένα κιμονό με floral prints είναι ό,τι χρειάζεσαι για τα looks στο νησί – το πρωί στην παραλία το φοράς με ψηλόμεσο σορτς και μαγιό και το βράδυ στο μπαρ, το ρίχνεις πάνω από ένα μίνι slip dress και είσαι έτοιμη. 
6. Το convertible μαγιό Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τη βαλίτσα με πολλά ζευγάρια μαγιό – ένα είναι αρκετό, αρκεί να έχεις τη δυνατότητα να το προσαρμόσεις και να το δέσεις με διαφορετικούς τρόπους πάνω στο σώμα σου, δημιουργώντας έτσι ένα τελείως καινούριο beach look κάθε φορά. 


7. Το τουρμπάνι για τα μαλλιά Έκατσες στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ και τα μαλλιά σου έχουν μείνει ακόμα βρεγμένα; Ένα τουρμπάνι θα τραβήξει γρήγορα την πολλή υγρασία από τα μαλλιά με αποτέλεσμα να στεγνώσουν στο μισό χρόνο. 


Υ.Γ. Ξέρω ότι θα πάρεις περισσότερα (μεταξύ μας και εγώ...) αλλά είπα να κάνω μια προσπάθεια να μας πείσω να γεμίσουμε τη βαλίτσα με τα απαραίτητα!