×

Wella Professionals Luminous Smoothing Oil

Τα λάδια δεν απευθύνονται μόνο σε όσες έχουν ξηρά μαλλιά, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα και από όσες έχουν λεπτή τρίχα. To Wella Professionals Luminous Smoothing Oil είναι ένα λάδι πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά και φυσική λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει. Εσύ όπως και εγώ, θα το λατρέψεις γιατί κάνει τα μαλλιά πάρα πολύ απαλά και γιατί μυρίζει θεσπέσια. Λειαίνει την τρίχα και της προσφέρει μοναδική απαλότητα, στιλπνότητα και λάμψη.

Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

Πριν ή/και μετά το χτένισμα: Εφάρμοσε 1 με 2 σταγόνες στο μήκος των μαλλιών, με ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες για να τα τιθασεύσεις και να τα κάνεις λαμπερά.
Για πειθαρχία σε ατίθασα μαλλιά: Εάν τα μαλλιά σου φριζάρουν εύκολα, άπλωσε ελάχιστη ποσότητα λαδιού μετά το λούσιμο σε όλο το μήκος της τρίχας.
Για φρεσκάρισμα: Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να δείχνουν τα μαλλιά σου φρεσκοχτενισμένα όλη μέρα.
Κατά τη διάρκεια της βαφής: Ένας έμπειρος colorist μπορεί να αναμείξει το λάδι με βαφή για να διευκολύνει την απορρόφηση των χρωστικών και να προσδώσει θρέψη, απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη στα μαλλιά.
Στην παραλία ή στην πισίνα: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου και να τα προστατέψεις από τη θαμπάδα και τη ξηρότητα.


Και να θυμάσαι: 
Το λάδι στα μαλλιά δεν το βάζουμε ποτέ στο τριχωτό 
αλλά από τη μέση και κάτω, με έμφαση στις άκρες.