×

Μπύρα και burger = Burger Fest 2018


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε μαζί με τον Μ. πήγαμε στο Burger Fest' 2018. Κάποια από τα πιο γνωστά μπερκεράδικα της πόλης, έδωσαν το παρόν και την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν κλασσικά και αγαπημένα burgers.

Προτιμήσαμε να πάμε μια ώρα που δεν είχε πολύ κόσμο για να απολαύσουμε το φαγητό μας χωρίς να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξετραλαθήκαμε... αφενός γιατί είχε λίγα μπεργκεράδικα και αφετέρου η παρουσία των Goody's μας χάλασε λίγο την εικόνα της διοργάνωσης, αλλά αυτά που δοκιμάσαμε μας άρεσαν πολύ!!!



Εντύπωση μου έκανε η παρουσία του Άκη Πετρετζίκη (μου έκανε εντύπωση γιατί οι διάσημοι μάγειρες-chef δεν κάθονται πολύ ώρα...) στο Burger AP (το μαγαζί του) να μαγειρεύει μαζί με την ομάδα του burger για τον κόσμο που περίμενε στην πραγματικά μεγάλη ουρά και η επίσης μεγάλη ουρά στον Λόρδο. Όσο αφορά τις τιμές, θα έλεγα ότι δεν ήταν ιδιαίτερα χαμηλές και δεν απείχαν πολύ από τις κανονικές.

Και ήρθε η κρίσιμη ώρα... Εγώ προτίμησα ένα κλασικό burger από το αγαπημένο μου Pax και ο Μ. από το POI Boy's, μαζί με πατάτες τηγανιτές με μία σος από τυριά και για να ξεδιψάσουμε ήπιαμε από ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα Heineken.