×

Caudalie Vinopure: η λύση για τις ανάγκες της λιπαρής & μικτής επιδερμίδας.

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τους φραγμένους πόρους και την ακμή με την εφηβείας, αλλά δυστυχώς αυτά εμφανίζοντα στη μικτή και λιπαρή επιδερμίδα κάθε ηλικίας. Επιπλέον, η επιδερμίδα μας έχει να αντιμετωπίσει το καθημερινό στρες, τη ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά και τις ορμονικές αλλαγές μέσα στο μήνα. 

Η σειρά Vinopure της Caudalie είναι μια απόλυτα φυσική, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική λύση για όλες τις ανάγκες της λιπαρής και μικτής επιδερμίδας. 

Photographer Eleanna Giannopoulou - happilychic.com

Η σειρά Caudalie Vinopure αποτελείται από τρία προϊόντα, σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης τριών βημάτων. Είναι βασισμένα σε συστατικά φυσικής προέλευσης (δεν έχουν συνθετικό άρωμα) που καταπολεμούν τα προβλήματα της μεικτής προς λιπαρή επιδερμίδας.

Βήμα 1ο: Προετοιμασία και εξυγίανση

Το Clear Skin Purifying Toner (99% φυσικά συστατικά) είναι σχεδιασμένο και κατάλληλο ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος αλλά απαλά την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για τα προϊόντα περιποίησης που θα ακολουθήσουν. Plus: Περιέχει βιολογικό νερό σταφυλιού που ενυδατώνει.

Εφαρμόζετε τη λοσιόν πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Η λοσιόν δεν ξεπλένεται. 

Βήμα 2ο: Διόρθωση και εξισορρόπηση

Το Blemish Control Infusion Serum (98% φυσικά συστατικά) είναι ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός σε συστατικά φυσικής προέλευσης και προσφέρει απολεπιστική και αποφρακτική δράση για τη μείωση των ατελειών, με σαλικυλικό οξύ και ένα νέο πατενταρισμένο σύμπλοκο. Το βιολογικό απόσταγμα τριαντάφυλλου ελέγχει το σμήγμα και περιορίζει την οξείδωσή του, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του το κάνει αδιόρατο, καθώς λιώνει μόλις απλωθεί στο δέρμα. Plus: Ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά στα σπυράκια.

Χρησιμοποιείτε το serum πρωί και βράδυ, μόνο στο πρόσωπο, μετά τη λοσιόν. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, περιμένετε ένα λεπτό πριν περάσετε στο επόμενο βήμα, την κρέμα. 

Βήμα 3ο: Ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα

Η Skin Perfecting Mattifying Fluid (97% φυσικά συστατικά) ενυδατώνει την επιδερμίδα και της προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεται. Την εφαρμόζετε πρωί και βράδυ, σε όλο το πρόσωπο, μετά τον ορό. Plus: Είναι η τέλεια βάση μακιγιάζ.

Αναζήτησε τη σειρά Vinopure της Caudalie στα φαρμακεία και στα Hondos Center.