×

Η Sebium Global Cover της Bioderma αγαπάει τη λιπαρή επιδερμίδα


Έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή με τάση ακμής; Κι όμως η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση!
Στις περιπτώσεις που εκκρίνεται σμήγμα ή τα σπυράκια σου βρίσκονται σε έξαρση, η ανάγκη για ενυδάτωση είναι πιο έντονη από ποτέ, αρκεί να επιλέξεις την κατάλληλη ενυδατική. Δηλαδή μια ενυδατική κρέμα με λεπτόρρευστη υφή και ειδική σύνθεση για λιπαρές επιδερμίδες.

Σου προτείνω την πολυ- δοκιμασμένη Sebium Global Cover της Bioderma, μία ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα με χρώμα, ιδανική για τη λιπαρή επιδερμίδα ή με τάση προς ακμή που εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος, ώστε να ανακτήσει τις φυσικές προστατευτικές λειτουργίες του και εμποδίζει τον σχηματισμό νέων ατελειών. 

Η Sebium Global Cover είναι πλούσια σε χρωστικές ουσίες και πούδρες για ματ αποτέλεσμα, ομοιογένεια στη χροιά της επιδερμίδας χωρίς να αφήνει λεπτές γραμμές. Έχει φυσικό τελείωμα και διάρκεια τουλάχιστον για 12 ώρες. Plus: το πράσινο βάλσαμο (corrector) στο καπάκι εξουδετερώνει την ερυθρότητα για ενισχυμένη διόρθωση/κάλυψη.

Η σωστή εφαρμογή. Εφάρμοσε την σε καθαρή επιδερμίδα, όπου οι πόροι δεν είναι φραγμένοι από ρύπους και μακιγιάζ. Και προσοχή ποσότητα!

Και τέλος, σε καθημερινή βάση να πίνεις 8-10 ποτήρια νερό, και να βάλεις στη διατροφή σου τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (όπως αγγούρι, γκρέιπφρουτ, πράσινες σαλάτες, κ.α.).