×

Αχ αυτή η κυτταρίτιδα


Κυτταρίτιδα, περιττά κιλά... η ζωή μου όλη! Όχι ότι κάθομαι και σκάω αλλά αυτή η κυτταρίτιδα στο λαιμό μου κάθεται. Ευτυχώς υπάρχουν σύμμαχοι που μπορούν να ενισχύσουν και να επιταχύνουν τα αποτελέσματα, όπως τα προϊόντα καταπολέμησης του περιττού τοπικού λίπους.

Με το Dove DermaSpa Uplifted+ Body Roll-On με Cell-Moisturisers απολαμβάνεται μια premium φροντίδα στο σπίτι, εμπνευσμένη από τα spa. Πρόκειται για ένα εργαλείο μασάζ με δροσερή γέλη που δρα άμεσα και αποτελεσματικά χαρίζοντας στην επιδερμίδα ελαστικότητα και σφριγιλότητα έως και 24 ώρες μετά τη χρήση. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ η αναζωογονητική μυρωδιά από λουλούδια και αγγούρι κάνει τη χρήση του ευχάριστη. Στα συν βάλε ότι: δεν περιέχει οινόπνευμα ή μενθόλη, απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Συστατικά: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzophenone-4, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Hydroxystearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 42090

Βέβαια το κλειδί της επιτυχίας είναι να γίνεται συστηματική χρήση, καθημερινά. Αλλά από μόνο του δεν θα κάνει κάτι, μαζί με διατροφή, έντονο μασάζ στα σημεία που θέλετε, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

* το συγκεκριμένο προϊόν το βρίσκω στα κατάστηματα Oggi.