×

Bellissima My Pro Steam

Πως θα σου φαινόταν αν υπήρχε ένα επαγγελματικό σίδερο μαλλιών με τη δύναμη του ατμού που να το αντέχει η τσέπη σου και το αποτέλεσμα να είναι ολόισια μαλλιά;


Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Bellissima My Pro Steam εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ιδιότητες του ατμού για τη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών και για δράση κατά του όγκου και του φριζαρίσματος με ένα και μόνο πέρασμα.

Κάθε φορά που το σίδερο κλείνει, εκπέμπεται στη τούφα εκείνη ατμός που χαλαρώνει τις ίνες των μαλλιών μειώνοντας το θερμικό σοκ. Τα μαλλιά δεν διογκώνονται, δεν μπερδεύονται και δεν σγουραίνουν, για αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Ίσιωμα μεγάλης διάρκειας δοκιμασμένο στην υγρασία: Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ιδιότητες του ατμού για τη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών και για δράση κατά του όγκου και του φριζαρίσματος με ένα και μόνο πέρασμα. Επιπλέον, η δράση του ατμού προστατεύει την τρίχα από το πέρασμα των πλακών εμποδίζοντας το θερμικό σοκ.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κεραμική επένδυση που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και εξασφαλίζει εξαιρετική λάμψη. 

Ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας σε 3 επίπεδα 170°C - 200°C - 230°C.

Χρειάζεται ένα μόνο γέμισμα της αποσπώμενης δεξαμενής για περίπου 100 περάσματα που αναλογούν σε 2 ολοκληρωμένα styling.

Έτοιμο για χρήση σε λίγα λεπτά και απενεργοποιείτε αυτόματα μετά από 60 λεπτά.

Οι ταλαντευόμενες πλάκες προσαρμόζονται τέλεια στην τούφα για μέγιστη αποτελεσματικότητα με ένα και μόνο πέρασμα.

Τέλος, το Bellissima My Pro Steam έχει πολυτελή και μοντέρνο μαύρο σχεδιασμό με χρυσές και ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση, πολυτέλεια και θηλυκότητα, αναζητώντας την αυθεντική και πάντα λαμπερή ομορφιά!