×

Yves Rocher Anti-Pollution

Πιτυρίδα και ξηροδερμία, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αλλά είναι φυσιολογικό να τα μπερδεύουμε γιατί η ξηροδερμία μπορεί να προκαλέσει λιπαρότητα και η πιτυρίδα μπορεί να είναι είτε ξηρή (μικρές, λεπτές, λευκές φολίδες που πέφτουν στους ώμους) είτε λιπαρή (μεγαλύτερες και πιο χοντρές, κιτρινωπές φολίδες που κολλάνε στο τριχωτό και τα μαλλιά).

Η ξηροδερμία μπορεί να είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων περιβαλλοντικών συνθηκών ή ψυχοσωματικών προβλημάτων. Μπορεί να προκληθεί από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι, την υγρασία το χειμώνα, το άγχος, όπου ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που υποφέρουν από έντονο άγχος εμφανίζουν ξηροδερμία και τέλος η χρήση των λάθος προϊόντων.



Τα "ειδικά" σαμπουάν αποτελούν αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας. Η σύνθεσή τους είναι τέτοια που εμποδίζει την αναπαραγωγή των μικροοργανισμών που προκαλούν την πιτυρίδα και την ξηροδερμία, καθώς τα απομακρύνουν από το τριχωτό χάρη σε συστατικά απολέπισης, όπως τα προϊόντα της σειράς Anti-Pollution.


Αυτή τη σειρά τη λάτρεψα! Τους χειμερινούς μήνες η ξηροδερμία μου χτυπάει κόκκινο και η συγκεκριμένη σειρά κρατάει σωστά ενυδατωμένο το τριχωτό. 

Όλα τα προϊόντα της είναι εμπλουτισμένα με το εκχύλισμα σπόρων Moringa, γνωστό για τις ιδιότητες καθαρισμού του. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν χρώμα, paraben και σιλικόνες.

Ας τη δούμε όμως πιο αναλυτικά...



Ξεκινάμε με το Detox Exfoliating Care που βοηθάει το τριχωτό της κεφαλής να απαλλαγεί από τα ρυπογόνα σωματίδια και άλλες ουσίες (προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καπνό, κ.α.). Η εξαιρετικά απαλή υφή του απολεπίζει απαλά αποτελεσματικά χωρίς να τραυματίζει το τριχωτό. Το εφαρμόζεις σε υγρές ρίζες 1 έως 2 φορές την εβδομάδα πριν το σαμπουάν κάνοντας μασάζ και μετά ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

Στη συνέχει το Detox Micellar Shampoo καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και τα βοηθάει να ανακτήσουν αμέσως την ελαφρότητα και τη λάμψη τους. Η μυκηλιακή φόρμουλα του καθαρίζει απαλά τα μαλλιά που έχουν ήδη προσβληθεί από τη ρύπανση. Τα μικροσκοπικά σωματίδια των μικκυλίων έχουν την ικανότητα να συλλάβουν τις ακαθαρσίες στην επιφάνεια της τρίχας (σμήγμα, ρύπανση, κ.α.) οι οποίες στη συνέχεια απομακρύνονται (ξεπλένονται).

Και τέλος το Anti-Pollution Conditioner, το οποίο εκτός του ότι δεν βαραίνει τα μαλλιά, βοηθάει τις σπασμένες και ταλαιπωρημένες άκρες με αποτέλεσμα να "γίνεται" κάποια αναδόμηση. Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι πιο απαλά και λαμπερά

Η Yves Rocher με μοναδική τεχνογνωσία στην φυτική κοσμετολογία προσφέρει ομορφιά προσιτή σε όλες μας με πολλές προσφορές και ειδικές τιμές καθ” όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ και εδώ μπορείς να ανακαλύψεις, να γνωρίσεις και να αγαπήσεις πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά, προϊόντα καθημερινής χρήσης και περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και αρωμάτων για σένα και την οικογένειά σου.