×

Caudalie The des Vignes Eau Fraiche Scented Duo Set

Αν υπάρχει μια εποχή που μπορούμε να χαρίσουμε μια μικρή πολυτέλεια σε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, τότε τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η πιο κατάλληλη! Η Caudalie με τις φετινές προτάσεις δώρων υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη της προσιτής πολυτέλειας... όπως το σετ The des Vignes Eau Fraiche Scented Duo Set.


Ένα άρωμα που μυρίζει αισιοδοξία, καθαριότητα και ειλικρίνεια· αυτό είναι για μένα το άρωμα The Des Vignes. Κυκλοφόρησε το 2011 και ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο Jacques Cavallier. Οι νότες κορυφής είναι: γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και τσάι. Οι μεσαίες νότες είναι: τζίντζερ, σταφύλια και νερόλι. Και οι νότες βάσης είναι: Μόσχος, ξυλώδη νότες και μέλι. 

Το σετ περιλαμβάνει και το The Des Vignes Body and Hair Nourishing Oil (είναι ιδανικό για τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά), ένα έλαιο εμπλουτισμένο με ένα μείγμα ισχυρών φυτικών ελαίων που θρέφει σε βάθος και αναδομεί το σώμα και τα μαλλιά. Η μη λιπαρή υφή του απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια.

Θα το βρεις στα φαρμακεία, στα Hondos Center και στο Carelab by Attica.