×

CND Night Moves Holiday Collection 2018

Η νέα συλλογή της CND για γιορτές γεμάτες λάμψη και χρώμα λέγεται Night Moves και περιέχει 4 shimmering αποχρώσεις, με μεταλλικό φινίρισμα που μας φέρνουν στο νου τη λάμψη των Χριστουγέννων. 

Ακόμα και τα ονόματα των νέων βερνικιών θυμίζουν Χριστουγεννιάτικα πάρτι! Οι τέσσερις αποχρώσεις λέγονται Soiree Strut (μεταλλικό ροζ), After Hours (ασημί), Bellini (χρυσαφί) και Kiss Of Fire (σκούρο φούξια).


Η Kiss of Fire (#288) είναι μία υπέροχη κόκκινη απόχρωση με διακριτική λάμψη, ένα φωτεινό κόκκινο με μικροσκοπικά κόκκινα glitters. Είναι το κόκκινο των χριστουγεννιάτικων parties!

Η Soiree Strut (#289) είναι μία champagne – γκρι απόχρωση με ελαφρούς ροζ υποτόνους και αποτέλεσμα πέρλας. Είναι μία απόχρωση που φέρνει vibes από τα ’90s!

Η After Hours (#291) είναι μία έντονη μεταλλική ασημένια απόχρωση. Είναι η απόχρωση που θα επέλεγε για τα manicures της κάθε μοντέρνο it girl.


Η συλλογή Night Moves διατίθεται σε Shellac™️Gel Polish και Vinylux™️ Long Wear. Δεν περιέχουν επιβλαβή χημικά στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, είναι “7-free”, δηλαδή δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη, τολουένη, DBP, ρητίνη φορμαλδεΰδης, καμφορά, ξυλόλιο ή MEK.

Info: Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία CREATIVE GROUP. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα studio ομορφιάς και στο e-shop της εταιρίας creativegroup.gr. Για την  Κύπρο στο https://www.creativegroup.com.cy