×

Ένας «Ilios» στην καρδιά της Αθήνας

Με ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων, γιόρτασε πριν λίγες μέρες το εστιατόριο ILIOS την άφιξή του στην πιο κομψή γωνιά της Αθήνας, τη στοά Σπυρομήλιου.



Η κουζίνα του ILIOS χρησιμοποιεί αυθεντικές πρώτες ύλες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και τα πιάτα του συνοδεύουν μια δημιουργική wine list από ελληνικούς αμπελώνες. Στην εντυπωσιακή μπάρα, σερβίρονται επίσης μοναδικά cocktails εμπνευσμένα από την Αθηναϊκή ιστορία του fine drinking.

Οι γεύσεις είναι οικείες και θυμίζουν κάτι από παλιά Αθήνα. Στο ILIOS τα πιάτα που θα απολαύσεις είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ελληνικό στοιχείο και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος υπογράφει δημιουργίες που αναδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, τα τοπικά προϊόντα και τις συνταγές της ελληνικής γης.  




Ενδεικτικά, στο ILIOS θα απολαύσεις τα φημισμένα Κασιώτικα ντολμαδάκια, παστό Σπάρτης, παλαιωμένη γραβιέρα Ίου, στάκα Χανίων και πολλές ακόμα ξεχωριστές γεύσεις που συνθέτουν το μενού. Την ιδιαίτερη ταυτότητα του ILIOS συμπληρώνουν τα μεγάλα φυτά στον εξωτερικό χώρο και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της σύγχρονης Αθήνας στους τοίχους.

Στη λαμπερή βραδιά των εγκαινίων του ILIOS παρευρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο των media, τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας αλλά και επώνυμοι από το χώρο του θεάτρου, καθώς το εστιατόριο βρίσκεται στην καλλιτεχνική καρδιά της Αθήνας. 




Το νέο εστιατόριο ξεκίνησε κιόλας να καθορίζει μια νέα τάση στην casual εστίαση, ενώ αποτελεί ήδη για πολλούς έναν από τους πιο δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς στην Αθήνα.

Info:

Εστιατόριο ILIOS 
Βουκουρεστίου 3, Στοά Σπυρομήλιου και Στοά Βυζαντίου
Τηλ. +30 210 3211 315