×

Maybelline Tattoo Brow Pot

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εικόνα του προσώπου μας. Το κάθε πρόσωπο όμως είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικά είναι και τα φρύδια

H διαφορά όμως δεν είναι μόνο στο χρώμα, αλλά και στην υφή της τρίχας. Άλλες τρίχες είναι πιο μαλακές και άλλες πιο σκληρές. Επιπλέον, αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο για το σχήμα τους είναι το σχήμα του προσώπου μας



Με το νέο Tattoo Brow Pot της Maybelline New York αρκεί να βρεις το σωστό χρώμα! Ξεκίνα με μικρές γραμμές, χτένισε ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα, πρόσθεσε και διορθωσε αν χρειάζεται, ή συνέχισε μέχρι το αποτέλεσμα που επιυθμείς.


Πολύτιμα tips:

Αν οι τρίχες "αρνούνται" να αναπτυχθούν ομοιόμορφα, χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι, και κόψε τις τρίχες που εκτείνονται πέρα από τα φυσικά φρύδια σας (στη συνέχεια επαναλάβετε το χτένισμα προς τα κάτω).

Στην αφαίρεση των τριχών ξεκίνησε με την κάτω πλευρά κάθε φρυδιού. Φρόντισε να διακόπτεις συχνά την διαδικασία, ώστε να ελέγχεις πως τα δύο φρύδια εξακολουθούν να έχουν το ίδιο σχήμα. 

Η κατάλληλη ώρα για να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου με τσιμπιδάκι είναι μετά το ντους, γιατί έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος και οι περιττές τριχούλες αφαιρούνται ευκολότερα. Καλό θα είναι να πραγματοποιείς αυτή τη διαδικασία σε φυσικό φως, καθώς ο τεχνητός φωτισμός συχνά αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Plus: βρες την παραπάνω φωτογραφία στο instagram @mairigram (κλικ εδώ) και δες το βίντεο της εφαρμογής και όσα μου είπε η  official makeup artist της Maybelline New York Greece Μάγδα Αναστασοπούλου .