×

Χρήσιμα tips για στυλάτο ντύσιμο

Δεν χρειάζεται να επενδύσεις πολλά χρήματα ντάρλινκ για να ντυθείς όμορφα και με στυλ. Απλά πρέπει να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια... Παρακάτω σου έχω τα tips που χρειάζεσαι για να είσαι πάντα κομψή και να διατηρείς τα ρούχα σου στην καλύτερη τους κατάσταση!!!


Επέλεξε πολυτελείς υφές, όπως: Faux καστόρι και δέρμα, καλής ποιότητας πλεκτά ενδύματα (πουλόβερ, πόντσο, πασμίνες, κ.α.) ή ίσως και κάποια ψεύτικη γούνα!

Ναι στους πιο σκούρους τόνους. Στο asos π.χ. θα βρεις υπέροχα σκούρα παντελόνια και φούστες, τα οποία μπορούν άνετα να περάσουν για σχέδιο κάποιου σχεδιαστή.

Ναι στις δερμάτινες τσάντες (ή στην καλή ποιότητα δερμάτινης). Δεν έχει σημασία αν η τσάντα σου είναι κάποιου επώνυμου brand (λέμε όχι στις πλαστικές απομιμήσεις και στο παρεμπόριο), αυτό που έχει σημασία είναι να ταιριάζει με το συνολικό outfit... ακόμα και αν είναι "εκκεντρική".

Επένδυσε σε προσαρμοζόμενα κομμάτια. Μια μπλούζα, ένα πουκάμισο, κλπ. μαζί με το αγαπημένο σου blazer θα μπορούσε να καταλήξει να μοιάζει με Balmain! (σχεδόν)

Και μερικές συμβουλές για να "σώσετε" την ποιότητα των ρούχα σας:

Πλύνετε τα ρούχα σας λιγότερα. Ένα πουκάμισο π.χ. θα του κάνεις 10 πλύσεις στο πλυντήριο στο σπίτι. Θα το φορέσεις άλλες 2-3 φορές... μετά μην το βάλεις πάλι στο πλυντήριο, πήγαινέ το σε ένα καθαριστήριο. Όταν θα το πάρεις, θα μοιάζει σαν καινούριο!

Σιδέρωσε τα ρούχα σου στον ατμό. Ορισμένα υφάσματα (όπως το μετάξι) χάνουν τη γυαλάδα τους και μετά είναι σαν ρούχα ξεχασμένα στο πατάρι. Ο ατμός εκτός ότι γυαλίζει τα ρούχα, τους δίνει μια πνοή ανανέωσης λες και μόλις τα πήρες!