×

Yves Rocher Pomme Rouge Red Apple

Δεν είμαι από αυτούς που αγαπάνε τα Χριστούγεννα, αλλά πάντα απολαμβάνω τη λάμψη τους και τα γλυκά. Αρώματα γεμάτα βανίλια, κανέλα, χρώματα λαμπερά γεμάτα χρυσόσκονη και glam χαρούμενες συσκευασίες ντύνουν αυτές τις ημέρες. Υπέροχες σειρές για πρόσωπο και σώμα, αλλά και spa περιποίηση για ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης με την υπογραφή Yves Rocher. 




Η δική μου επιλογή είναι εθιστικά κόκκινη και μυρίζει κόκκινο μήλο. Μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης με σαγηνευτικό άρωμα και μεταξένια υφή. Απολαυστικό αφρόλουτρο, σαγηνευτικό γαλάκτωμα σώματος, απαλή κρέμα χεριών και ένα παιχνιδιάρικο lip balm. Τέσσερα φανταστικά προϊόντα από την Yves Rocher που προσέθεσαν λάμψη στο ήδη χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η Yves Rocher με μοναδική τεχνογνωσία στην φυτική κοσμετολογία προσφέρει ομορφιά προσιτή σε όλες μας με πολλές προσφορές και ειδικές τιμές καθ” όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ και εδώ μπορείς να ανακαλύψεις, να γνωρίσεις και να αγαπήσεις πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά, προϊόντα καθημερινής χρήσης και περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και αρωμάτων για σένα και την οικογένειά σου.

Καλά Χριστούγεννα!