×

OGX Shampoo Biotin & Collagen

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα μαλλιά μου είναι εκείνα που με χαρακτηρίζουν ως εικόνα. Έχω κάνει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του ξανθού και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω επιλέξει ένα καρέ μέχρι τους ώμους.

Για την περιποίηση τους επιλέγω πάντα τα καλύτερα προϊόντα ώστε να παραμένουν είναι υγιή και λαμπερά. Ένα brand που αγαπώ πολύ τον τελευταίο καιρόν είναι η OGX.

Πρόκειται για ένα brand με μια premium σειρά περιποίησης μαλλιών, σαμπουάν και conditioner, με εξωτικά συστατικά όπως το έλαιο Argan από το Μαρόκο, η κερατίνη Βραζιλίας και το Χαβανέζικο έλαιο Kukuí. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της OGX είναι χωρίς sulfates ή parabens.


Συνολικά στην OGX θα βρεις 21 προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ενώ το καθένα είναι αφιερωμένο και σε μια διαφορετική ανάγκη ή τύπο μαλλιών. Θα τα βρεις στα HONDOS CENTER.

Αναλυτικά οι σειρές ανά συστατικό:

Έλαιο Argan από το Μαρόκο για Αναδόμηση
Κερατίνη Βραζιλίας για Λείανση
Γάλα Καρύδας για Θρέψη
Βιοτίνη & Κολλαγόνο για Όγκο
Λάδι Κερατίνης ενάντια στο σπάσιμο
Νερό Καρύδας για Ανάλαφρη Ενυδάτωση
Έλαιο Kukuí ενάντια στο Φριζάρισμα

Το δικό μου αγαπημένο είναι το σαμπουάν με Βιοτίνη & Κολλαγόνο για Όγκο γιατί ισιώνω πολύ συχνά τα μαλλιά μου, με αποτέλεσμα ο όγκος χάνεται. Χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή φόρμουλα του (συνδυασμό Βιταμίνης Β7, Βιοτίνης, Κολλαγόνου και Υδρολυμένης Πρωτεΐνης Σιταριού), μπορεί και μεταμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους πλούσιο όγκο και λάμψη από το πρώτο λούσιμο. 
INFO: OGX Greece Facebook & Instagram