×

Ko-Bi-Do: μια ιεροτελεστία με ιαπωνικό αέρα

Πριν λίγες ημέρες είχα τη χαρά να βρεθώ στον καινούριο χώρο του Orloff Spa στο Θησείο και να μυηθώ στην ιεροτελεστία του Ko-Bi-Do Anti-aging Face Massage by Cinq Mondes.


Απαλύνει τις ρυτίδες (Και όμως το κάνει!) και ανανεώνει εις βάθος το πρόσωπο με σύμμαχο τα αντιγηραντικά βιολογικά και φυσικά προϊόντα της Cinq Mondes.

Το Ko-Bi-Do (με καταγωγή από την Άπω Ανατολήείναι ένας συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που ενεργοποιούν το μυϊκό σύστημα του προσώπου. Ξεκουράζει και ενδυναμώνει τους μυς, τονίζει το περίγραμμα και επαναφέρει τη ζωτικότητα του προσώπου, ενώ εξισορροπεί ταυτόχρονα τη συνολική ενέργεια του ατόμου. 

Το Ko-Bi-Do είναι στην ουσία ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου με την τεχνική του μασάζ. 

Κατά τη διάρκεια, ηρέμησα και ξέχασα όλα τα προβλήματα (πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο για μένα) συνεπαρμένη από τις απαλές και ταυτόχρονα επιθετικές κινήσεις της κ. Μαρίας με τα μαγικά χέρια και τα προϊόντα της Cinq Mondes.



Το συγκεκριμένο μασάζ έχει απαλές κινήσεις, κοφτά χτυπηματάκια, στατικές πιέσεις, αστραπιαία χάδια κ.α. που διεγείρουν ντεκολτέ, λαιμό, αυχένα και πρόσωπο. Με απλά λόγια, οι ρυθμικές κινήσεις από τα ακροδάχτυλά της θεραπεύτριας, στήνουν μια χορευτική μαγεία στο πρόσωπό μας. 

Η ολοκληρωμένη συνεδρία διαρκεί 90 λεπτά και επιδρά σε όλο τον οργανισμό.

Μπορείτε να το απολαύσετε στο Orloff Spa στο Θησείο.