×

Caudalie Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream

Η εμφάνιση των καφέ κηλίδων δεν έχει ηλικία· μπορεί να εμφανιστούν από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών. Προκαλούν μία ανομοιογενή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα χάνει τη λάμψη του ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής τους, δηλαδή αν οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε ατέλειες του δέρματος.


Η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream (50ml/32€) της Caudalie αποτελεί μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης.

Το Radiance Serum Complexion Correcting είναι η Νο 1 επιλογή για την καταπολέμηση των καφέ κηλίδων στα γαλλικά φαρμακεία από το 2008, ενώ κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Radiance Serum Complexion Correcting είναι το best-seller προϊόν της Caudalie, πουλώντας ένα προϊόν ανά 30 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο.


Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος. 

Έφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μπορεί να εφαρμοστεί σαν μάσκα αν βάλουμε περισσότερη ποσότητα.


Θα τη βρεις στα φαρμακεία.

#MyVinoperfectNight
www.caudalie.com