×

Spa break by CINQ MONDES στο Orloff Day Spa Θησείο

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφέθηκα στα χέρια της Πέρσας θεραπεύτριας στα Orloff Day Spa στο Θησείο για να δοκιμάσω την supreme περιποίηση CO-BI-DO μαζί με την πολυτελή κρέμα Gétô Suprême της Cinq Mondes και το εργαλείο μασάζ από νεφρίτη.


Μπορώ να σου πω ότι το KO BI DO Supreme με τη χρήση της κρέμας Gétô Suprême της Cinq Mondes, έδωσε ένα απίστευτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τόνωσε την επιδερμίδα μου ορατά• μέσα σε μόλις 60 λεπτά (δες την τελευταία φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοώ...)! 

Καταρχάς, το τελετουργικό ξεκινάει με μερικούς ψεκασμούς του αγαπημένου μου "Eau de Bangalore" της Cinq Mondes. Έπειτα, η θεραπεύτρια σε καθοδηγεί να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες ώστε να χαλαρώσεις και να αρχίσει η θεραπεία ομορφιάς.


Χρησιμοποιώντας τα μοναδικά καλλυντικά της Cinq Mondes, η θεραπεύτρια καθαρίζει πρώτα το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους της πόλης, και εμετά ακολουθεί μια σειρά από διαδικασίες, όπως απολέπιση, ενυδάτωση, θρέψη, μάσκες και φυσικά η κρέμα Gétô Suprême.

Η Gétô Suprême είναι μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, διεγείρει τη ανάπλαση κυττάρων μέσω της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου στηρίζοντας το δέρμο-επιδερμικό σύνδεσμο και το έξτρα cellular matrix. Επιπλέον συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ από φυτική προέλευση προσφέρουν ενυδάτωση καθώς και 5 βιο-μιμητικά αμινοξέα σε συνδυασμό με πρωτεΐνες μεταξιού (sericin & fibroin) συμβάλουν στη συνοχή του δέρματος. Τέλος η παρουσία του wakame (βιολογικά Γιαπωνέζικα φύκια) καταπολεμάει το στρες της οξείδωσης.

Η υφή της Gétô Suprême θυμίζει όρο σε κρέμα, λιώνει στο δέρμα και έχει μια άμεση διείσδυση, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ανακουφισμένο. Όπως όλα τα προϊόντα της Cinq Mondes, δεν περιέχει σιλικόνη, parabens, ορυκτό  έλαιο, ούτε και χρωστικές ουσίες.


Η κρέμα Gétô Suprême βρίσκεται σε ένα πολυτελές κουτί που θυμίζει κόσμημα, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, και το άρωμα της το έχει επιμεληθεί η δημιουργός του οίκος Firmenich, Dora Baghriche. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται εργαλείο μασάζ προσώπου από τη παράδοση της Ιαπωνίας, φτιαγμένο από zamac, που αυξάνει το αποτέλεσμα  αποτοξίνωσης. Θα τη βρεις στα Orloff Day Spa στην τιμή των 290€. 

Εννοείται πως η εμπειρία μου ήταν απολαυστική που δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει. Αλλά τα 60 λεπτά πέρασαν χωρίς να το καταλάβω και η θεραπεύτρια μου είπε και πάλι να πάρω μερικές βαθιές ανάσες για να ολοκληρώσουμε τη θεραπεία. Στη συνέχεια, με άφησε για να μου ετοιμάσει ένα τσάι από βότανα, το οποίο με περίμενε στο χώρο χαλάρωσης έξω από τα δωμάτια θεραπείας.


Το πρόσωπό μου έλαμπε μετά τη θεραπεία και η επιδερμίδα μου ήταν πιο απαλή από όσο την έχω νιώσει για πάρα πολύ καιρό. 

INFO:
Orloff Day Spa Thiseio
2-4, Ασωμάτων και Σαρρή, Αθήνα
Τηλ: +30 210 896 0028 / +30 210 522 6152 
Email: thiseio@orloffspa.gr