×

GLOV Hair Wrap και πες αντίο στις κλασικές πετσέτες

Το σωστό λούσιμο είναι ένα beauty ζήτημα που μας απασχολεί αρκετά και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολεί συνέχεια! Το σίγουρο είναι ότι τα μαλλιά τα δικά μου δεν είναι ίδια με τα μαλλιά τα δικά σου, αφού διαφέρουν τόσο στην υφή όσο και στον τύπο της τρίχας. Πριν βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, ας δούμε σε ποιον τύπο μαλλιών ανήκουν τα δικά μας!


Το λούσιμο δεν πρέπει να γίνεται μηχανικά, αλλά να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Το πολύ ζεστό νερό μπορεί να ερεθίσει το τριχωτό της κεφαλής και να εντείνει τη λιπαρότητα. Μετά τα προϊόντα περιποίησης, ξεπλύνετε καλά αφήνοντας το νερό να τρέχει από την κορυφή του κεφαλιού χωρίς τρίβετε τα μαλλιά σας για να ξεπλυθούν γρήγορα. Στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας στη στιγμή, χωρίς φθορές και σπάσιμο της τρίχας με το GLOV Hair Wrap.

Το GLOV Hair Wrap είναι πετσέτα μαλλιών για μετά το λούσιμο με super απορροφητικές μικροΐνες GLOV που μειώνουν στο ελάχιστο το χρόνο που χρειάζονται τα μαλλιά να στεγνώσουνΕπιπλέον, μειώνει το φριζάρισμα των μαλλιών και προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο. 

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, ακόμα και για τα πιο εύθραυστα μαλλιά.