×

Alaffia Coconut Water Face Toner

Τα face mist είναι ένα προϊόν περιποίησης προσώπου που λατρεύω να χρησιμοποιώ όλο το χρόνο για επιπλέον τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Το Alaffia Coconut Water Face Toner είναι μια σχετικά καινούρια μου ανακάλυψη στο eVitamins και ήθελα πολύ να σας το παρουσιάσω, μιας και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. 


Το Alaffia CocWater Face Toner είναι ένα διάλυμα βασισμένο στο νερό καρύδας με πολλά ευεργετικά συστατικά για το δέρμα, όπως η ινδική πασχαλιά και η παπάγια που προστατεύουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Επιπλέον, εξισορροπεί τη λιπαρότητα, ενυδατώνει αποτελεσματικά το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξουδετερώνει τις επιφανειακές ακαθαρσίες που προσκολλώνται από την ατμόσφαιρα στην επιδερμίδα μας. 

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, έχει vegan σύνθεση και δεν περιέχει σόγια, γλουτένη, συνθετικό άρωμα, parabens & GMO.

Συστατικά: Ινδική πασχαλιά (neem) aqueous extract, carica papaya (παπάγια) leaf extract, cocos nucifera (καρύδα) water*, glycerin, phenoxyethanol, cocos nucifera (καρύδα) aromatic extract, potassium sorbate, lavandula hybrida oil, ascorbic acid. 

*Certified Fair for Life - Social & Fair Trade by IMO.

Αναζήτησε το στο αγαπημένο μου eVitamins.