×

Ισορροπημένη διατροφή κάθε μέρα!

Η ισορροπημένη διατροφή που βασίζεται σε μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών είναι καθοριστική για την ψυχική και σωματική μας ευεξία στην πάροδο του χρόνου.  Σκέψου λοιπόν πόσο ωραίο θα ήταν αν μπορούσαμε να καταναλώσουμε ένα καλάθι με φρούτα και λαχανικά μέσα σε 24 μόνο ώρες και να παρέχουμε στον οργανισμό μας όλα τα θρεπτικά συστατικά; 

Για αυτόν ακριβώς το λόγο η Amway κυκλοφορεί την ανανεωμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής DOUBLE X της NUTRILITE (η #1 σε πωλήσεις εταιρεία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που διανέμεται αποκλειστικά από την Amway) και μαζί υποδεχόμαστε όλα τα καλά που κουβαλάει μαζί του. 


Η ανανεωμένη φόρμουλα του NUTRILITE DOUBLE X σε ακόμα μικρότερες ταμπλέτες για ευκολότερη κατάποση, περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα 22 φρούτων, λαχανικών και βοτάνων που δεν είναι πάντα εύκολο να καταναλώσει κανείς καθημερινά. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στην κάλυψη πιθανών ελλείψεων στην καθημερινή διατροφή, προσφέροντας 12 βασικές βιταμίνες, 10 βασικά μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά φυτοθρεπτικά συστατικά. 


Παρέχει εξαιρετική υποστήριξη στο σώμα σας με πολλούς τρόπους…

  • Λειτουργία εγκεφάλου: Το ιώδιο υποστηρίζει τη φυσιολογική γνωστική λειτουργία. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Νευρικό σύστημα: Ο χαλκός υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Ανοσοποιητικό σύστημα: Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Μεταβολισμός απόδοσης ενέργειας: Η νιασίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό απόδοσης της ενέργειας.
  • Διαχείριση φλεγμονωδών αντιδράσεων: Η κουρκουμίνη βοηθά το σώμα σας να διαχειριστεί τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
  • Πέψη και ήπαρ: Το ασβέστιο υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. Το δεντρολίβανο και η κουρκουμίνη βοηθούν στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος.
  • Κύτταρα: Το ασβέστιο παίζει ρόλο στη διαδικασία διαχωρισμού και εξειδίκευσης των κυττάρων.
  • Οξειδωτικό στρες: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Λειτουργία καρδιάς: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.
  • Λειτουργία οστών: Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική διατήρηση των οστών.
  • Λειτουργία μυών: Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.
  • Λειτουργία ματιών/όραση: Η βιταμίνη A συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
  • Δέρμα, μαλλιά και νύχια: Η βιοτίνη συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και των μαλλιών. Η βιταμίνη C υποστηρίζει το φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών νυχιών.
  • Ισορροπημένες ορμόνες: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει τη ρύθμιση της ορμονικής δράσης και το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών.


ΚΙΤΡΙΝΟ: Γλυκό Πορτοκάλι, Καλέντουλα, Μανταρίνι, Γκρέιπφρουτ, Κουρκουμάς, Λεμόνι. ΛΕΥΚΟ: Sophora japonica, Amla, Κρεμμύδι. ΚΟΚΚΙΝΟ: Ντομάτα, Acerola. ΠΡΑΣΙΝΟ: Μαϊντανός, Φύκι Kelp, Σπανάκι, Μέντα, Δεντρολίβανο, Νεροκάρδαμο, Τριφύλλι. ΜΩΒ: Βατόμουρο, Καρπός Σαμπούκου, Σταφύλι, Φραγκοστάφυλο. 
Προτεινόμενη χρήση…

Στην περίπτωση των ενηλίκων προτείνεται: 3 ταμπλέτες με το πρωινό σας,  για να εμπλουτίσετε τις φυσικές δυνατότητες του οργανισμού του οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και 3 ταμπλέτες με το βραδινό, για να ανεφοδιαστείτε με ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περισσότερα για το νέο NUTRILITE DOUBLE X μπορείς να διαβάσεις  εδώ!