×

Εσύ μάσκα έβαλες; #YvesRocher

Ένα πράγμα που αγαπώ λίγο παραπάνω στην περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι οι μάσκες. Μάλλον αυτή μου την αδυναμία μου κατάλαβε και η Yves Rocher και μου έστειλε πριν αρκετό καιρό, να δοκιμάσω τα νέα προϊόντα περιποίησης. Πρόκειται για τέσσερα νέα προϊόντα περιποίησης που χαρίζουν στην επιδερμίδα μας μια ολοκληρωμένη περιποίηση (καθαρισμό, λάμψη και ενυδάτωση) όπως ακριβώς μας αξίζει.


Ξεκινάμε με απολέπιση και με ένα νέο scrub από την Yves Rocher. Πρόκειται για ένα απολεπιστικό με κουκούτσι από βερίκοκο και μικρούς κόκκους που προετοιμάζει το δέρμα για τα επόμενα προϊόντα. 

Στις μάσκες έχουμε τρεις επιλογές:
Μάσκα καθαρισμού με καολίνη που ρυθμίζει την υπερέκκριση του σμήγματος, οι πόροι συσφίγγονται και η υφή του δέρματος εξομαλύνετε. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς να τραυματίζει. 
Μάσκα ενυδάτωσης με εκχύλισμα αγαύης για άμεση και έντονη ενυδάτωση, αφήνοντας μια υπέροχη φρεσκάδα και ανανέωση στην επιδερμίδα. 
Μάσκα λάμψης με ιπποφαές που ενισχύει την λάμψη του προσώπου σε 5 μόλις λεπτά αφήνοντας την επιδερμίδα τόσο λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ.

Σου προτείνω να συνδυάσεις το scrub της σειράς με τις μάσκες και άσε την Yves Rocher να κάνει το θαύμα της!