×

Brand Focus: Astra Cosmetics

H ιταλική Astra Cosmetics είναι ένα από τα αγαπημένα low budget makeup brand. Τη γνωρίζω περίπου τρία χρόνια και δεν λείπει ποτέ από το boudoir μου!

Ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκα είναι η αφοσίωσή της στις μοντέρνες τάσεις, χωρίς να παράγει προϊόντα που η μέση γυναίκα δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητα της. Φέτος έκανε ένα εξαιρετικό redesign χωρίς να αλλάξει τίποτα από τις κομψές συσκευασίες της.


Με ανθεκτικές συνθέσεις μεγάλης διάρκειας και λειτουργικό design για εύκολη εφαρμογή, αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα της Astra CosmeticsΑς τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Natural Skin Compact powder no.40


Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη πούδρα τουλάχιστον τρία χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα που δίνει. Περιέχει βιταμίνης Ε, είναι ανάλαφρη και αδιάβροχη, απορροφά τη λιπαρότητα και σεττάρετε ωραία με οποιοδήποτε primer, foundation & concealer. Δερματολογικά ελεγμένη.

Icon Perfect Liquid Foundation Natural finish


Αν σου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα, θα το λατρέψεις! Φωτίζει, εξομαλύνει και αναζωογονεί το χρώμα της επιδερμίδας. Έχει πολύ απαλή υφή, δεν φράζει τους πόρους και αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Sexy Volume Hi-Volumizing Mascara


Πρόκειται για μία μάσκαρα που χαρίζει έντονο μαύρο βλέμμα! Το βουρτσάκι της διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και προσφέρει άψογη εφαρμογή χωρίς να μουντζουρώνει. Επίσης, δεν ερεθίζει τα ευαίσθητα μάτια.

12H Pen Eyeliner Xtra Black - Smooth & Easy


Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου eyeliner ever! Έχει έντονο μαύρο χρώμα, ενώ η μορφή στυλό εξασφαλίζει την εύκολη και τέλεια εφαρμογή. Η ειδική του φόρμουλα παρέχει αδιάβροχο αποτέλεσμα με διάρκεια έως και 24 ώρες. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

8H Mat Long Lasting Lipstick no.14


Το χρησιμοποιώ επίσης πολλά χρόνια. Προσφέρει πλούσιο ματ χρώμα με μεγάλη διάρκεια, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα και τo χρώμα μένει σταθερό για πολλές όλες!