×

FrezyDerm De-Make up 4 in 1

Τελευταία γίνεται λόγος για το De-Make up 4 in 1 της Frezyderm. Πρόκειται για ένα πολυδύναμο και απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια, που προσφέρει καθαρισμό από ρύπους και προϊόντα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.


Αφαιρεί το μακιγιάζ, χωρίς να νιώσεις καμία ενόχληση στο δέρμα σου και θα σε ικανοποιήσει ακόμα και στην αφαίρεση των αδιάβροχων προϊόντωνΔεν ενοχλεί το ευαίσθητο δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα μετά τη χρήση τουΕπιπλέον, αν το χρησιμοποιήσεις για απλό καθαρισμό και όχι για ντεμακιγιάζ, θα λατρέψεις την αίσθηση δροσιάς που αφήνει στην επιδερμίδα σου... χάρη στην λεπτόρρευστη και δροσερή υφή του. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλους τύπους δέρματος και όλες τι ηλικίες. 

Και για το τέλος άφησα τη συσκευασία του. Τη θεωρώ "designάτη" αλλά αν είχε αντλία θα με βόλευε πολύ περισσότερο. 

Εφαρμογή: Απλώνει το De-Make up 4 in 1 της Frezyderm στο πρόσωπο και το λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις και το αφαιρείς με βαμβάκι. Όσο αφορά τα μάτια, χρειάζεται βαμβάκι για να αφαιρέσεις τη μάσκαρα και τις σκιές.

Συστατικά: Propylene Glycol, Aqua (Water, Eau), Ascorbic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.

Θα το βρεις σε όλα τα φαρμακεία και online.