×

NovAge Ecollagen Wrinkle Power από την Oriflame

Το NovAge είναι ένα προηγμένο brand αντιγηραντικής περιποίησης της επιδερμίδας κάτω από την ομπρέλα της Oriflame και επικεντρώνεται περισσότερο στην κατάσταση της επιδερμίδας και λιγότερο στην ηλικία μας. 

Η νέα σειρά NovAge Ecollagen Wrinkle Power είναι μία ολοκληρωμένη ρουτίνα για όμορφη, λεία, λαμπερή, με υγιή όψη επιδερμίδα. Γεμίζει άμεσα και λειαίνει τις ρυτίδες, διορθώνοντάς τις με την πάροδο του χρόνου και καθυστερώντας τη γήρανση της επιδερμίδας.

Ένα πράγμα που μου αρέσει στη συγκεκριμένη σειρά ότι για να ακολουθούμε σωστά τη ρουτίνα μας, κάθε προϊόν της σειράς είναι σημειωμένο με ένα νούμερο που αντιστοιχεί σε ένα βήμα της ρουτίνας. Η πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ και Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, παρέχει άμεση ενυδάτωση και λείανση των ρηχών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη. 

Αναλυτικότερα:

Η κρέμα ημέρας χαρίζει έως και 49% άμεση μείωση των ρυτίδων. Επιπλέον, προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις ακτίνες UVA/UVB χάρη στον δείκτη προστασίας SPF30. Περιέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, όπως και το serum της σειράς, παρέχει άμεση ενυδάτωση και λείανση των ρηχών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
 
Η κρέμα ματιών είναι δημιουργημένη με την Τεχνολογία Optical Pearl και παρέχει άμεσα ορατή βελτίωση, που ονομάζεται θόλωση, στην περιοχή των ματιών. Εφαρμόζεται εύκολα λόγω της αντλίας. Επιπλέον, η καφεΐνη που περιέχει βοηθά στην μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων και επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων.
 
Η Κρέμα Νύχτας περιέχει Βιταμίνη Ε, Νιακιναμίδη και Shea butter. Η Βιταμίνη Ε είναι ένα γνωστό αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες. Η Νιακιναμίδη που είναι Βιταμίνη Β3 υποστηρίζει το φράγμα της επιδερμίδας τονώνοντας την ενέργεια των κυττάρων. Το Shea butter είναι διάσημο για τις αναπλαστικές του ιδιότητες και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και λεία. Τέλειος συνδυασμός για να ξυπνάτε με όμορφη επιδερμίδα!