×

BeautyLOOP: ομορφιά για μεγάλα και μικρά κορίτσια!



Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το packaging παίζει σημαντικό ρόλο όταν πάω να αγοράσω ένα προϊόν. Αν π.χ. έπρεπε να επιλέξω ένα προϊόν με τέλειο packaging και ένα άλλο με τα ίδια οφέλη αλλά με αδιάφορη συσκευασία, θα διάλεγα το πρώτο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ένα τέτοιο beauty brand είναι η Beauty Loop, μια ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με τις πιο παιχνιδιάρικες συσκευασίες που έχεις δει!




To άνοιγμα των Beauty Loop προκαλεί ένα τεράστιο χαμόγελο χαράς γιατί ναι, είναι χαρούμενα, παιχνιδιάρικα και πανέμορφα, ενώ τα ίδια τα προϊόντα είναι εύχρηστα, έξυπνα και πολυχρηστικά.

Στόχος της Beauty Loop είναι να καλύψει τις απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματικών χώρων ομορφιάς, άλλα κυρίως να παρέχει στην κάθε σύγχρονη γυναίκα προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας δέρματος εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευασμένα στα πλαίσια υψηλών προδιαγραφών.




Κλείνοντας, μην ξεχάσω να αναφέρω ότι η Beauty Loop δίνει μεγάλη έμφαση στα προϊόντα της αφού έχει συνεργασία με τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και της Ελλάδας για να μπορεί να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, δεν εμπεριέχουν τα βλαβερά για την υγεία μας παράγωγα πετρέλαιου και άλλες βλαβερές ουσίες.




Και αν δεν σας έπεισα εγώ να τα δοκιμάσετε, τα προϊόντα θα το κάνουν σίγουρα.