×

Pantene Hair Superfood

Το Pantene πάει ένα βήμα παρακάτω την περιποίηση των μαλλιών με τη ΝΕΑ σειρά Hair Superfood που συνδυάζει ένα μείγμα ενεργών βασικών θρεπτικών συστατικών και δρα σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους εντατική περιποίηση και δύναμη, όπως συμβαίνει με την ενίσχυση του οργανισμούΚαι αν λάβουμε υπόψιν μας ότι στην Ευρώπη το 60% των γυναικών αγοράζουν τρόφιμα και ποτά που υπόσχονται βελτίωση της υγείας τους, δεν μου κάνει εντύπωση ότι θέλουμε κάτι αντίστοιχο και για τα μαλλιά μας. 


Η επικεφαλής Επιστήμονας του Pantene, Dr. Jeni Thomas, εξηγεί πώς η ΝΕΑ σειρά Pantene Hair Superfood είναι σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά και ότι το λούσιμο και η περιποίηση των μαλλιών για μία εβδομάδα με τη χρήση των Θρεπτικών Συστατικών Pro-V των προϊόντων της νέας σειράς Pantene Superfood προσφέρει στα μαλλιά ποσότητα λιπιδίων ίση με αυτή που προσφέρει η κατανάλωση 1/2 αβοκάντο στον οργανισμό


Τα προϊόντα της σειράς Hair Superfood δεν παρέχουν θρεπτικά συστατικά μόνο τοπικά στην επιφάνεια της τρίχας, αλλά δυναμώνουν και αναζωογονούν τα μαλλιά, χαρίζοντάς το πιο πρόσφατο επίτευγμα του Pantene, και προσφέρει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών Pro-V, που συνδυάζει την υψηλότερη συγκέντρωση προβιταμίνης B5, λιπιδίων και αντιοξειδωτικών. Η σύνθεση, η οποία περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως εκείνα που περιέχονται σε πολλές υπερτροφές, σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσετε στα μαλλιά σας την απαραίτητη εντατική περιποίηση και ενδυνάμωση που χαρίζετε και στον οργανισμό σας.



Το Pantene Hair Superfood Σαμπουάν παρέχει θρεπτικά συστατικά που μεταμορφώνουν τα αδύναμα, λεπτά μαλλιά σε μαλλιά πιο δυνατά, με πιο πλούσια όψη από τη ρίζα. 

Το Pantene Hair Superfood Conditioner εντοπίζει και αντιμετωπίζει διάφορα επίπεδα φθοράς, παρέχοντας στοχευμένη περιποίηση και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Η Pantene Hair Superfood 3 Minute Miracle διεισδύει στην τρίχα σε βάθος, ενδυναμώνοντάς την εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά όπως ένα conditioner, συμβάλλοντας στην επανόρθωση της ορατής φθοράς των μαλλιών ως και τριών μηνών μέσα σε τρία μόλις λεπτά.

Η Pantene Hair Superfood Εντατική Μάσκα είναι ένα προϊόν εντατικής περιποίησης σε βάθος, με μικρο-θρεπτικά συστατικά, θρεπτικά λιπίδια και ενεργά αντιοξειδωτικά που σφραγίζουν την ενυδάτωση βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας.

Θα τα βρεις στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών.