×

Μοντέρνα πολυτέλεια δίπλα στην πλατεία Συντάγματος

Πριν λίγες μέρες είχα τη χαρά να κάνω μια φωτογράφηση και να δω από κοντά τη μοντέρνα εκδοχή ενός πολυτελούς Αθηναϊκού ξενοδοχείου. Το όνομα αυτού: Elia Ermou Athens Hotel. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που δημιούργησαν τρεις Έλληνες επιχειρηματίες, αφού πρώτα ανακατασκεύασαν ριζικά δύο διπλανά κτήρια.


Το Elia Ermou Athens Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με παροχές υψηλών υπηρεσιών 5 αστέρων, το οποίο διαθέτει 114 δωμάτια 9 σουίτες, "bistro", "Αίθριο private café bar" και το "Athens View Balcon" στον 7ο όροφο με τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, και τέλος ένα υπερσύγχρονο spa. 

Η φωτογράφηση έγινε σε μια σουίτα λουσμένη με άπλετο φως και πραγματικά η έννοια μοντέρνα πολυτέλεια πήγε σε άλλο επίπεδο. Εκτός της θέας στην Ακρόπολη, η σουίτα μας είχε ιδιωτικό hammam και υδρομασάζ... αλλά η φωτογράφος ήταν κάπως αυστηρή με το χρόνο και δεν ζήσαμε την συγκεκριμένη εμπειρία χαλάρωσης. 



Όσο για το spa τι να πω... δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς, ενώ τα καινοτόμα μηχανήματα γυμναστικής υπόσχονται ένα εγγυημένο αποτέλεσμα ευεξίας και την εξυπηρέτηση από έμπειρους τεχνικούς. Κλικ εδώ για να δεις τι μπορείς να κάνεις (και είναι πάρα πολλά αυτά!!!) και θυμήσου ότι λειτουργεί καθημερινά 11:00 το πρωί με 9 το βράδυ.



Και για το τέλος σου άφησα το καλύτερο. Φαγητό και ποτό. Αμερικάνικου τύπου πρωινός μπουφές σερβίρεται καθημερινά στο "Elia Bistro", στον 1ο όροφο στο ήσυχο "Αίθριο private café bar" μπορείς να πιεις τον καφέ ή το ποτό σου και τέλος στο "Αthens View Balcon" στον 7ο όροφο με θέα στην Ακρόπολη να χαλαρώσεις πίνοντας καφέ ή ποτό ή ακόμα καλύτερα να γευματίσεις κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Κι αν με ρωτάς, ζήσαμε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής έστω κι αν διήρκεσε μόλις 4 ώρες!

Elia Ermou Athens Hotel
Ερμού 15-17, 105 63 Αθήνα
T. +30 210-32.50.100
E. reservations@eliaermouhotel.com


Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη επικοινωνίας του ξενοδοχείου Στελίνα Μαρκουλάκη.