×

Κρέμα ματιών & χειλιών για λεπτές γραμμές έκφρασης Aloe+Colors

Τις κρέμες ματιών όλες τις γνωρίζουμε, τις αγαπάμε και τις έχουμε εντάξει στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης. Χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και είκοσι με εικοσιπέντε μέρες περίπου, την κρέμα ματιών και χειλιών για λεπτές γραμμές έκφρασης Aloe+Colors της Aloe Plus+, η οποία απλώνεται τέλεια και αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο.

Έχει μοναδική σύνθεση που συνδυάζει άριστα τη βιολογική αλόη με τα δραστικά της συστατικά, 4D υαλουρονικό οξύ, συνδυασμό πεπτιδίων, βιταμίνη Ε, εκχυλίσματα θαλάσσιων τροπικών φυκιών και Pearlescent. 


Σε συνδυασμό με τον καλό ύπνο και το πολύ νερό που έχω εντάξει στη διατροφή μου, όσο διάστημα τη χρησιμοποιώ, παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην όψη και τη λάμψη της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιώνΓι΄αυτό και σου την προτείνω, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς κρέμα ματιών. Χρειάζεται μικρή ποσότητα σε κάθε χρήση και η συσκευασία της είναι γυάλινο βαζάκι στα 30ml. 


PLUS: Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη μείωση των μαύρων κύκλων, καθώς βελτιώνει το χρώμα της περιοχής των ματιών 18% μέσα σε λιγότερο από 28 ημέρες. Έχει έντονη αντιρυτιδική δράση τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης κατά 20%. Επιπλέον προστατεύει το δέρμα από την UVA και την UVB ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και από τον καπνό του τσιγάρου.


Αναλυτικά τα συστατικά και την καινοτομία του υαλουρονικού οξέως ευρέως φάσματος 4D μπορείς να τα διαβάσεις εδώ.

Θα τη βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία & eshop.