×

Κέᾰρ, φυσικά καλλυντικά με την δύναμη της Ελληνικής γης!

Τόσο εδώ όσο και στο punked.gr έχω γράψει πολλές φορές, ότι τα ελληνικά brand κερδίζουν ολοένα έδαφος στην αγορά. Οι σικάτες συσκευασίες και τα φυσικά συστατικά που η Ελλάδα έχει άφθονα, κάνουν τα ελληνικά brand ασυναγώνιστα. Η ιστορία μας άλλωστε είναι γεμάτη με παραδοσιακές συνταγές καλλυντικών ιστορικά τεκμηριωμένες από συγγραφείς και επιστήμονες, όπως ο Ηρόδοτος, ο Ιπποκράτης και ο Γαληνός.


Η Κέᾰρ είναι ένα brand που πραγματικά κέρδισε την προσοχή μου από τις συσκευασίες αρχικά και ξετρελάθηκα όταν δοκίμασα τα προϊόντα της. Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική λέξη για την καρδιά και το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας σε συνδυασμό με την αγάπη των δημιουργών της για τα πολύτιμα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια.

Τα προϊόντα της είναι μη τοξικά, υπερ-συμπυκνωμένα και μακράς διάρκειας. Παράγονται σε πιστοποιήμενα εργαστήρια, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκεκριμένες πρώτες ύλες που επιλέγουν από οικογενειακά αγροκτήματα. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούν είναι απολύτως ανακυκλώσιμες -γυάλινες, διακοσμημένες με αρχαία ελληνικά σύμβολα και χρώματα, ενώ συνδυάζουν την μοντέρνα τεχνογνωσία με την εμπειρία αιώνων. Στα συστατικά τους ΔΕΝ θα βρεις, παραφινέλαιο, επικίνδυνα συνθετικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.


Σήμερα μαζί θα γνωρίσουμε το best seller προϊόν της σειράς, την πρώτη ελληνική κεραλοιφή σε ρευστή μορφή ως έλαιο σώματος, το Ενυδατικό & χαλαρωτικό έλαιο σώματος.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό έλαιο σώματος εμπλουτισμένο με χαμομήλι, φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου. Είναι μη λιπαρό -απορροφάται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα ηρεμεί σώμα και πνεύμα, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και απαλό. Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά, τοξικά συντηρητικά και άλλα μη ασφαλή συστατικά. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ. 

Το χρησιμοποίησα στις πασχαλινές μου διακοπές στη Λάρισα (σ.σ. έχει πολύ υγρασία) και το αγάπησα. Δεν υπήρχε σημείο του κορμιού μου που το έβαλα και δεν ήταν απαλό και καλά ενυδατωμένο. Είναι όντως μη λιπαρό και το άρωμά του με βοήθησε πολύ -με ηρέμησε- τις μέρες που με έπιασαν οι ημικρανίες μου.

Συνεχίζεται…