×

H ρομαντική και ονειροπόλα Sweet Escape Collection 2019 της CND



Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή, Sweet Escape, της CND είναι εδώ για να μας φέρει γοητευτικές αποχρώσεις με pastel τόνους, απόλυτα εναρμονισμένους με τα δροσερά και γήινα χρώματα της Άνοιξης και εμπνευσμένες από αντίκες τριαντάφυλλα, βικτοριανά μαργαριτάρια, vintage πέτρες, κ.α. 

Η φιλοσοφία της συλλογής βασίζεται σε απαλούς τόνους και ήπιες αποχρώσεις που προσπερνούν την ένταση και προβάλλουν την κομψότητα μέσα από την ευαισθησία και το ρομαντισμό που επιβάλλει η εποχή. 

Ο Johnson Hartig άντλησε έμπνευση από τις πέτρες των παλιών πορτραίτων και το εξαιρετικά λεπτό κέντημα βελόνας και φέρνει ξανά στην επιφάνεια το "κλασσικό με ένα μοντέρνο twist". 



Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τις αποχρώσεις...

H Soulmate είναι μία απαλή κοραλί απόχρωση, η Exquisite είναι μία διακριτική baby κίτρινη απόχρωση και η Coquette είναι μία ροζ-μωβ απόχρωση που θυμίζει λεβάντα. 

Πέρα από τις νέες αποχρώσεις, τα CND Vinylux έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών για την εύκολη εφαρμογή, την εντυπωσιακή διάρκεια και την εξαιρετική σύσταση τους (δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουένη, DBP, ρητίνη φορμαλδεΰδης, κάμφορα, ξυλόλιο ή MEK).



Στη ρομαντική και ονειροπόλα Sweet Escape Collection 2019 θα βρούμε τις εξής αποχρώσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε Vinylux longwear και οι τρεις τελευταίες διαθέσιμες και σε shellac:
poetry - σάπιο μήλο
antique - κρεμώδες μπεζ 
soulmate - ανάμεσα σε ροδακινί και ροζ 
exquisite - κιτρινομπέζ 
coquette - λιλά 

Περισσότερα στο www.creativegroup.gr