×

Αχ αυτά τα χείλη σου τα ματ


Μπορεί να είναι μόδα τα λαμπερά κραγιόν και gloss αλλά τα ματ κραγιόν συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών γυναικών και beauty lovers. 

H Radiant Professional έβγαλε καινούριες αποχρώσεις στα Matt Lasting Lip Color (έχουν απόλυτο έντονο χρώμα και ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, πλούσια κρεμμώδης υφή και η σύνθεση τους είναι εμπλουτισμένη με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες, με ενυδατική, μαλακτική και επουλωτική δράση, SPF 15 και δεν περιέχουν Parabens, Γλουτένη και είναι Cruelty Free) με την πιο αγαπημένη μου να συνεχίζει να είναι η 16. Όμως τα ματ κραγιόν πρέπει να συνοδεύονται από άψογα χείλη, χωρίς αντιαισθητικά πετσάκια και ξηρά χείλη. Διαφορετικά το ματ κράγιον φαίνεται άσχημο και το αποτέλεσμα δεν κολακεύει τα χείλη καμίας γυναίκας.

Ευτυχώς για εμάς, τo το Max Factor Miracle Prep Lip Scrub είναι εδώ και μας δίνει τη λύση για άψογα χείλη, γιατί όχι και για φίλημα! Η εξαιρετικά θρεπτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με καρύδα και βιταμίνη Ε, για απαλά χείλη. Tip: Χρησιμοποίησε το Miracle Prep Lip Scrub κάθε φορά που θέλεις να βάλεις το αγαπημένο σου ματ κραγιόν.

Ανακάλυψε τα στο ανανεωμένο atticabeauty.gr μαζί με πολλά ακόμα brand ευρείας.