×

Μαύρισμα με αερογράφο

Επιτέλους η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει και οι ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες -θέλω να πιστεύω- είναι μπροστά μας. Δροσερά κοκτέιλ και ατελείωτες βόλτες στην παραλία κάτω από τον ήλιο με το πιο ωραίο μαγιό να αναδεικνύει το μαυρισμένο κορμί μας! Ποιο μαυρισμένο; Μην αγχώνεσαι γιατί σου έχω την λύση... χωρίς να ξεροψηθείς σαν κοτόπουλο κάτω από τον ήλιο ή να διακινδυνεύσεις την υγεία του δέρματος σου με το solarium, τη μέθοδο μαυρίσματος με αερογράφο.


Η μέθοδος μαυρίσματος με αερογράφο με τα μοναδικά προϊόντα MOROCCAN TAN είναι ακίνδυνη και έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του μαυρίσματος από τον ήλιο ή το solarium. Δίνει ομοιόμορφο φυσικό χρώμα, καταπληκτικό άρωμα, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα. Γίνεται σε όλο το σώμα, αλλά μπορεί να γίνει και τοπικά, π.χ. μόνο στο σώμα, ή μόνο στα πόδια ή τοπικά σε δέρμα με λεύκη, ή υπομελαγχρώσεις. Επιπλέον, δεν προκαλεί γήρανση στο δέρμα, δεν έχει καμία παρενέργεια, αλλά ούτε και αρνητική επίδραση στον οργανισμό, μπορούν να το κάνουν άντρες γυναίκες και προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο.

Η μέθοδος μαυρίσματος με αερογράφο με τα μοναδικά προϊόντα MOROCCAN TAN διαρκεί περίπου 10 ημέρες και έχει συγκεκριμένες οδηγίες για πετυχημένο αποτέλεσμα. Το κόστος της υπηρεσίας ποικίλη ανάλογα το κέντρο αισθητικής που θα το πραγματοποιήσετε.

Τι πρέπει να κάνετε πριν κάνετε μαύρισμα με αερογράφο.

Αν κάνετε αποτρίχωση με κερί, πρέπει να γίνει τουλάχιστον μία μέρα πριν τον αερογράφο. Επιπλέον, μία μέρα πριν πρέπει να κάνετε απολέπιση. Με αυτόν τον τρόπο αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνετε η επιδερμίδα, ενώ κρατάει περισσότερο το μαύρισμα που θα ακολουθήσει. Την ημέρα της επίσκεψης να φοράτε αέρινα σκουρόχρωμα ρούχα και να αποφύγετε να ιδρώσετε έντονα τις πρώτες ώρες.
Τα προϊόντα MOROCCAN TAN

Αξιοποιώντας τις σημαντικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που προέρχονται απ' όλο τον κόσμο η MOROCCAN TAN χρησιμοποιεί οργανικά συστατικά, όπως το φυσικό οργανικό argan oil, το οργανικό Rosehip Oil πολύ γνωστό για την πλούσια αντιοξειδωτική του δράση, η οργανική Aloe Vera και πολλά ακόμη υψηλής ποιότητας συστατικά, τα οποία εξασφαλίζουν ένα βαθύτερο πλουσιότερο και μακράς διάρκειας μαύρισμα. Τέλος, η MOROCCAN TAN δεν κάνει πειράματα σε ζώα και τα προϊόντα της δεν περιέχουν ζωικά στοιχεία ή ζωικά παράγωγα.

Για περισσότερες πληροφορίες D-Nails Beauty Studio
Δυρραχίου 40-42, Αθήνα, Τηλέφωνο: 2105133323 & 2130068898

Instagram: Dnailsbeautystudio
Άρθρο μου για το Punked.gr
Πρώτη ανάρτηση 15/5/2019