×

Thank You Farmer Sun Project

Τα αντηλιακά Sun Project Thank You Farmer είναι μία νέα σειρά αντηλιακών Essence που αλλάζουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία και όταν διαβάσεις παρακάτω, είμαι σίγουρη ότι θα τρέξεις στο κοντινότερο φαρμακείο! 

Τι το διαφορετικό έχουν όμως αυτά τα αντηλιακά; Πρόκειται για το τέλειο "πάντρεμα" ανάμεσα στην αντηλιακή προστασία και την κορεάτικη περιποίηση. 

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά...


Το Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 έχει υπέροχη ελαφριά υφή που εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα, σε προστατεύει ενάντια στην πρόωρη γήρανση και τις πανάδες. Τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην UV ακτινοβολία, ενώ τα θρεπτικά, ενυδατικά και λευκαντικά του συστατικά εισχωρούν σε βάθος φροντίζοντας το δέρμα. Επιπλέον, είναι τόσο ελαφρύ που απορροφάται άμεσα από το δέρμα και αφ'ηνει ένα λαμπερό πέπλο λάμψης. Πως; Μέσα στην φόρμουλα υπάρχουν τα πιο λεπτά και διακριτικά ιριδίζοντα στοιχεία που κάνουν το δέρμα να λάμπει από υγεία δημιουργώντας ένα blurring εφέ. Plus: δεν είναι βαρύ, δεν δημιουργεί εφέ μάσκας.

Περνάμε στο Sun Project Light Sun Essence SPF 50+ που έρχεται να λειτουργήσει σαν ένα προστατευτικό και καθημερινό primer για το μακιγιάζ σου, ακόμα κι αν είσαι όλη μέρα στους δρόμους της πόλης. Η ανάλαφρη υφή του ενυδατώνει την λιπαρή επιδερμίδα, παρέχοντάς της όλη την προστασία που χρειάζεται.



Και τέλος το αγαπημένο μου Sun Project Water Sun Cream SPF 50+. Ένα αντηλιακό για τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες που προσφέρει αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και πολύ βαθιά ενυδάτωση χωρίς όμως να βαραίνει το δέρμα. Είναι ελαφρύ αλλά πλούσιο και γίνεται ένα με το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αντιαισθητικά λευκά σημάδια. Αυτό που θα λατρέψεις είναι το cooling εφέ! Ανακουφίζει το δέρμα και το φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα! Plus: ακόμα και να το ξεχάσεις κάτω από τον καυτό ήλιο στην παραλία, το cooling εφέ θα είναι εκεί.

Τα αντηλιακά Sun Project της Thank You Farmer θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία!