×

Apivita Sheet mask addiction

Οι υφασμάτινες μάσκες (sheet ή tissue masks) προσώπου είναι αναμφίβολα, το πιο hot beauty product που πρέπει να δοκιμάσεις. Η Apivita έκανε πάλι το θαύμα της και δημιούργησε δύο καινούριες μάσκες. Μην πάει το μυαλό σας στις κλασικές κρεμώδεις μάσκες, γιατί οι καινούριες μάσκες είναι sheet masks.

Και ο λόγος που τις αγαπάμε λίγο περισσότερο από τις κλασικές, είναι γιατί φορώντας τες νιώθουμε ότι περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, αλλά κυρίως γιατί μπορούμε να τις φορέσουμε παντού. Στο αεροπλάνο, ακόμα και στο κτελ ή στο τρένο στη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη.

Για την ιστορία οι υφασμάτινες μάσκες είναι εμπνευσμένες από την τάση του Korean Beauty και χαρίζουν άμεσο αποτέλεσμα, ενώ αποτελούν το απόλυτο skincare μυστικό για skin boost ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ας τις δούμε αναλυτικά:


Tissue Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση & Καταπράυνση με Αβοκάντο

Είναι μία εξαιρετικά λεπτή και απαλή, ημιδιάφανη biocellulose tissue μάσκα προσώπου με ίνες φυσικής κυτταρίνης από καρύδα, εμποτισμένη με έναν ορό ενισχυμένο με αβοκάντο. Εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο σαν δεύτερη επιδερμίδα μεγιστοποιώντας την μεταφορά των δραστικών συστατικών για άμεση ενυδάτωση και καταπράυνση. Plus: είναι 100% βιοαποικοδομίσιμη. 

ΔΕΝ περιέχει: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, Butylene glycol, Ethanolamine, Phenoxyethanol, Phthalates, PCM, NM.
Βασικά συστατικά: Έλαιο αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας, Πρωτεΐνες σιταριού, Εκχύλισμα κιχωρίου (ραδίκι). Αναλυτικά τα συστατικά μπορείς να τα διαβάσεις εδώ.

Tissue Μάσκα Προσώπου για Αποτοξίνωση & Καθαρισμό με Χαρούπι

Είναι μία μαύρη υφασμάτινη μάσκα εμποτισμένη με έναν ενισχυμένο ορό με χαρούπι, που αποτελείται από ένα μείγμα ενεργού άνθρακα από βελανίδια. Εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο σαν δεύτερη επιδερμίδα μεγιστοποιώντας την μεταφορά των δραστικών συστατικών, ενώ χάρη στους μικροσκοπικούς πόρους του άνθρακα, παγιδεύει και προσροφά αποτελεσματικά την περίσσεια σμήγματος και ρύπων, χαρίζοντας αίσθηση αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης.

ΔΕΝ περιέχει: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, Butylene glycol, Ethanolamine, Phenoxyethanol, Phthalates, PCM, NM.
Βασικά συστατικά: Χαρούπι, Ενεργό άνθρακα από βελανίδια, Εκχύλισμα μανιταριού. Αναλυτικά τα συστατικά μπορείς να τα διαβάσεις εδώ.

Και οι δύο είναι δερματολογικά ελεγμένες και κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες τις επιδερμίδες σου, να ανοίξεις τη συσκευασία, να τοποθετήσεις το φύλλο στο πρόσωπό σου και για τα επόμενα 10 με 15 λεπτά να απολαύσεις το κύμα της ενυδάτωσης που θα σου προσφέρει.

Χρησιμοποιήστε τες 1-2 φορές την εβδομάδα.