×

Αγαπημένα μυρωδάτα προϊόντα σώματος

Υπάρχουν μυρωδιές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα καλοκαίρια μας. Για παράδειγμα η μυρωδιά του παγωτού μπανάνα ή το άρωμα του ανανά, το οποίο είναι ικανό ώστε να μου φτιάξει τη διάθεση από το πουθενά. Κάπως έτσι, άνοιξα τα ντουλάπια μου και συγκέντρωσα όλα τα προϊόντα σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι και δηλώνουν ξεκάθαρα τον εθισμό μου! 


Το Body Milk Donna Valente White Musk είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Με άρωμα white musk για μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας, αυτό το λεπτόρευστο γαλάκτωμα σώματος τονώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή και βελούδινη. 

To Bioselect scrub σώματος Banana Milkshake Sugar έχει πλούσια φυσική σύνθεση του αποτελείται από έλαια καρύδας, αμυγδάλου, ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και βούτυρο καριτέ που θρέφουν κι ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Οι κόκκοι ζάχαρης απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντας τη απαλή και μεταξένια. Μυρίζει ακριβώς όπως το παγωτό πατούσα μπανάνα της ΕΒΓΑ.

Το καλοκαίρι (και το χειμώνα μην σου πω) λατρεύω τα λάδια. 
- Το Dalon Natura Body Oil Body Slimming αν και είναι ένα αδυνατιστικό λάδι, εγώ το χρησιμοποιώ σε όλο το σώμα γιατί έχει πολύ ωραία αίσθηση και μυρίζει σαν σοκολάτα kiss (φράουλα). 
- Το Hei Poa με Monoi Τροπική Ορχιδέα είναι το αγαπημένο μου από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Το αγαπώ γιατί είναι πολυχρηστικό καθόλου λιπαρό και έχει υπέροχο άρωμα. 
- Το νέο μου κόλλημα, το Nuxe Huile Prodigieuse Florale που ενυδατώσει για 8 ώρες και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά με υπέροχο και ντελικάτο άρωμα λουλουδιών

To ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος So Velvet της Aloe+Colors έχει λεπτή βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα πούδρας. Εχει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, ενώ η σύνθεσή του είναι πλούσια σε βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά για απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Απορροφάται αμέσως και είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας. 

Αν σου αρέσει ο ανανάς πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το mist Cyan Summer της Seventeen Cosmetics για σώμα και μαλλιά. Αρωματίζει και περιποιείται το σώμα σας χάρη στο φρέσκο, καλοκαιρινό άρωμα με νότες από ανανά, λεμόνι και πεπόνι σε συνδυασμό με λευκά άνθη, καρύδα και βερίκοκο που καταλήγει σε βανίλια, κεδρόξυλο και μόσχο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε σώμα και μαλλιά.

Φυσικά από αυτό το ποστ δεν θα μπορούσε να λείπει το σαπούνι με μαστίχα της Κέαρ. Δυστυχώς το κουτάκι στη φωτογραφία είναι άδειο γιατί το υπέροχα γλυκό του άρωμα με έκανε να το χρησιμοποιώ συνεχώς στο μπάνιο μου.

Κλείνοντας, να σας πω ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι ελληνικά εκτός από το λάδι Hei Poa.