×

Το μαγικό Nuxe Huile Prodigieuse Florale



Πριν λίγες μέρες, στην καρδιά του κέντρου της πόλης, στο roof garden "Mavili Beach" του ξενοδοχείου Αλέξανδρος, η NUXE παρουσίασε το νέο ξηρό λάδι περιποίησης και λάμψης Huile Prodigieuse Florale.

Το νέο Huile Prodigieuse Florale χωρίς να χάσει το μυθικό του άρωμα και τη μοναδική μη λιπαρή υφή του, εμπλουτίστηκε με το θρεπτικό έλαιο Tsubaki για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών. 

Διαθέτει την ίδια φυσική σύνθεση με το κλασσικό, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, να ενυδατώσει για 8 ώρες και να επανορθώσει δέρμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, εξασφαλίζοντας μεταξένια αίσθηση στο δέρμα και βελούδινο φινίρισμα. Έχει υπέροχο και ντελικάτο άρωμα λουλουδιών, που χαρακτηρίζεται από πικάντικο Grapefruit, αρωματική Μανόλια και αισθησιακό Musk. 

Περιέχει 96,6% συστατικά φυσικής προέλευσης, συνδυάζοντας 7 μοναδικά φυτικά έλαια: Tsubaki (ενυδάτωση), Argan (επανόρθωση), Μακαντέμια (θρέψη), Βόραγο (απαλότητα), Καμέλια (ενυδάτωση), Φουντούκι (προστασία) & Γλυκό Αμύγδαλο (απαλότητα). 



Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε:

Στο πρόσωπο: Εφαρμόστε το με απαλά χτυπήματα από το κέντρο προς το περίγραμμα του προσώπου. Τip: Ψεκάστε στα χέρια και εφαρμόστε στο πρόσωπο ή αναμείψτε μικρή ποσότητα με την κρέμα ημέρας σας. 

Στο σώμα: Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα. Επιπλέον, είναι ιδανικό μετά την ηλιοθεραπεία. 

Στα μαλλιά: Εφαρμόστε το στις άκρες των μαλλιών. Τip: Ψεκάστε τo στα μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 15-20 λεπτά σαν μάσκα. Στη συνέχεια λουστείτε με το σαμπουάν σας.