×

Caudalie Eau de Beauté Limited Edition

Είναι ίσως το πιο παλιό skincare προϊόν που παίρνω και ξαναπαίρνω. Ειδικά το πρωί, θεωρώ πως μου είναι απαραίτητο όχι μόνο για να δώσω boost ενυδάτωσης και φρεσκάδας στην επιδερμίδα μου αλλά γιατί ο δυόσμος (ένα από τα συστατικά του) με βοηθάει να ξυπνήσω. 

Φέτος, η Caudalie αποκαλύπτει το limited edition του Eau de Beauté, ενός αληθινού bestseller. 

Η Mathilde Thomas, ιδρύτρια της Caudalie, ανακαλύπτει το 1997 την ιστορική συνταγή του ελιξίριου νεότητας που εμπνεύστηκε τον 16ο αιώνα η Βασίλισσα της Ουγγαρίας. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα αυτήν την "ομορφιά σε σπρέι", και αναδημιουργεί αυτή την εξαιρετική φόρμουλα, η οποία αποτελείται από συστατικά 100% φυσικής προέλευσης και ενισχύεται από εκχυλίσματα πολύτιμων και σπάνιων φυτών. Κάπως έτσι δημιούργησε το Eau de Beauté Caudalie το οποίο, στο πέρασμα των χρόνων, θα γίνει ένα διαχρονικό προϊόν, απαραίτητο σε όλες τις γυναίκες.

22 χρόνια μετά εμφανίζεται, με μοντέρνα και ρομαντική διάθεση, σε μία μοναδική έκδοση με νέο μπουκάλι που αντλεί έμπνευση από τη βοτανική σύνθεση του Eau de Beauté που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από συστατικά φυσικής προέλευσης.



Αδιαμφισβήτητος σύμμαχος για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Το Eau de Beauté είναι ιδανικό για να λειαίνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ και συγχρόνως να παρατείνει τη διάρκειά του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα παρασκήνια των ντεφιλέ χρησιμοποιείται για να φιξάρει το μακιγιάζ πριν τα μοντέλα ανέβουν στην πασαρέλα. Όταν ψεκάζεται σε ένα σφουγγαράκι ή σε ένα πινέλο, δρα ως αντιβακτηριδιακό, και εξασφαλίζει μια δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αναμειγμένο σε μια κρέμα, υγροποιεί την υφή της και προσφέρει φρεσκάδα στο δέρμα τη στιγμή της εφαρμογής.

Ένας ακόμα λόγος να αγαπήσεις την Caudalie, εκτός από το Eau de Beauté, είναι η ευαισθητοποίηση του brand για το περιβάλλον. 

  • Από το 2012 είναι μέλος του δικτύου "1% for the Planet" και για τον λόγο αυτό αποδίδει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί από την Caudalie σε οργανώσεις που αγωνίζονται κατά της αποδάσωσης. 
  • Έχει δεσμευτεί να φυτέψει από τώρα και έως το 2021, 8 εκατομμύρια δέντρα, σε 8 χώρες, όπως είναι η Βραζιλία, κυρίως με τις οργανώσεις Nordesta και Cœur de Forêt, το Περού, η Κίνα ή η Ταϊλάνδη με την PUR Projet. Η Caudalie δραστηριοποιείται επίσης στο Μεξικό με την WWF, στη Μαδαγασκάρη με την Planète Urgence και στη Γαλλία με την οργάνωση Arbres & Paysages. 
  • Το 2019 δεσμεύεται στο πλευρό της Coral Guardian, μέσω ενός προγράμματος μεταφύτευσης και αποκατάστασης περισσότερων από 3.000 κοραλλιών, όπως επίσης με την Reef World και το Surfrider Foundation, σε δράσεις προστασίας και ευαισθητοποίησης για το θαλάσσιο οικοσύστημα.

#BeautyElixir #LoveAtFirstMist